Η Meghan Markle δημιουργεί τάση φορώντας από την κορυφή ως τα νύχια…ΑΥΤΟ το χρώμα!

Είναι πλέον η αγαπημένη μας royal τελεία και παύλα! Ο λόγος για τη Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, η οποία έχει καταφέρει να απασχολεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο με το στιλ και την προσωπικότητά της αλλά και τις αλλαγές που φαίνεται να φέρνει στην οικονομία της Αγγλίας, όπως αναφέρουν τελευταία τα ξένα μέσα. Η επιρροή της Meghan στην οικονομία της Αγγλίας είναι εμφανής

και η ίδια φαίνεται να μην σταματάει ποτέ. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια ξυπνάει 5.30 το πρωί καθημερινά και «τρελαίνει» τους συνεργάτες-υπαλλήλους της με αιτήματα και ένα σωρό μηνύματα με ιδέες και πράγματα που θέλει να κάνει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να στεριώσει υπάλληλος στο πλευρό της και όλοι παραιτούνται μετά από λίγο καιρό.

Η πανέμορφη πρώην ηθοποιός διανύει αυτή την περίοδο τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι εμφανίσεις της είναι ακόμα συχνές. Χτες το πρωί η Δούκισσα πήγε στο Hubb Community Kitchen επιλέγοντας ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η Meghan φόρεσε μπορντό φόρμε α Club Monaco και το συνδύασε με ασορτί παλτό του ίδιου brand. Η Δούκισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με Givenchy μπότες, Maison Birks χρυσά σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι Meredith Hahn.

Διαβάστε ακόμα: 2 τέλεια outfits για βραδινά ραντεβού με το αγόρι σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα