GNTM: Η ανάρτηση στο Instagram της Ειρήνης Καζαριάν, ενώ βρίσκεται στο σπίτι του διαγωνισμού!

Πρόκειται ένα για ένα εντυπωσιακό κορίτσι, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model. Ο λογος για την Ειρήνη Καζαριάν, η οποία δέχεται πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ειρήνη είναι 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται

με τη μουσική. Από τα 12 της θέλει να δοκιμάσει το μόντελινγκ, αλλά το δοκίμασε φέτος χτυπώντας την πόρτα ενός πρακτορείου. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δεν τη βοηθούν ιδιαίτερα να κλείσει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα. Βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Noune Kazaryan (@nounekazaryan) στις 17 Αύγ, 2018 στις 7:28 πμ PDT

Μάλιστα, το επίδοξο μοντέλο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, ακολουθείται από περίπου 32.000 χρήστες. Έτσι, λίγο πριν πει στο σπίτι του διαγωνισμού, παραχώρησε στην αδελφή της, τον κωδικό του λογαριασμού της, ώστε να το διαχειρίζεται, για όσο καιρό βρίσκεται στο GNTM.

Έτσι, η Μαρία Καζαριάν, ώστε να αποφύγει τις παρεξηγήσεις δημοσίευσε ένα insta-stroy στο οποίο αναφέρει:

«Ο λογαριασμός της Ειρήνης Καζαριάν χειρίζεται από την αδερφή της μόνο για ενημερώσεις (φωτογραφίες κλπ) Όσον αφορά για την υποστήριξή και τα μηνύματα που στέλνετε (γλυκούλια μου) θα σας απαντήσει η ίδια όταν θα έχει την ευκαιρία. Προς το παρόν ας τη χαρούμε σε αυτό το ταξίδι που έχει στο παιχνίδια…»

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Noune Kazaryan (@nounekazaryan) στις 31 Οκτ, 2018 στις 5:47 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Εσείς είδατε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ξανθά μαλλιά; Δείτε τη φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα