Η Madonna έπαθε Kim Kardashian! Τι τρέχει με τα οπίσθια της βασίλισσας της pop;

Σάλο φαίνεται πως έχει προκαλέσει η πρόσφατη εμφάνιση της Madonna, αφού μάλλον η βασίλισσα της pop ζήλεψε τη φήμη της reality star, Kim Kardashian, καθώς σε εμφάνιση που έκανε με το 13χρονο γιο της, David Banda στο διάσημο gay club της Νεά Υόρκης Stonewall inn, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τράβηξε την προσοχή όλων, με τα υπερτονισμένα της οπίσθια!

Οι θαυμαστές της από την ώρα που δημοσιεύτηκαν τα βίντεο, που δείχνουν την 60χρονη star, να τραγουδά στην σκηνή με το 13χρονο γιο της, έχοντας έναν αρκετά μεγαλύτερο όγκο να επιδείξει στην πίσω πλευρά του σώματός της, δεν σταμάτησαν να αναρωτιούνται εάν έχει κάνει πλαστική ή όχι.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι, όσοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, για την απόφαση της Madonna να παρέμβει με αυτόν τον «παραμορφωτικό» τρόπο στο σώμα της, αφού η φιγούρα της ήταν εξαιρετική για την ηλικία της, εξαιτίας της αγάπης της για τη γυμναστική.

Εντούτοις, παρά το σάλο που προκλήθηκε δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν έχει βάλει ή όχι εμφυτεύματα στους γλουτούς της, ή εάν πρόκειται απλά για επιθέματα κάτω από τα ρούχα της, προκειμένου να δημιουργηθεί συζήτηση για μία ακόμα φορά γύρω από το πρόσωπό της.

Ό, τι και να ισχύει πάντως, αξίζει σίγουρα να ρίξετε μία ματιά στο βίντεο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“I can’t hear you praying…” #Madonna #Banda #LikeAPrayer #HappyNewYear #TheStonewallInn #NYC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michele L. Ruiz (@micheleruiznyc) στις 1 Ιαν, 2019 στις 3:45 μμ PST

Διαβάστε ακόμα:

Θρήνος στα media: Ένας σπουδαίος ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός έφυγε από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα