Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/1

Το λευκό T-shirt είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο κλασικό και απλό κομμάτι που βρίσκεις σε κάθε γκαρνταρόμπα, γυναικεία, ανδρική ή παιδική, ανεξάρτητα από τις τάσεις που κάθε σεζόν μας… επιβάλουν οι σχεδιαστές μόδας. Μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και τις εποχές και να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο από την εταιρεία

Desiree Fashion που αποτελείται από ένα λευκό T-shirt και μια μίνι multi colored φούστα με γεωμετρικά σχέδια και aztec print.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μεταλλικό τσόκερ σε ασημένιο χρώμα από την εταιρεία Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι western δερμάτινα κόκκινα booties που φέρουν την υπογραφή της Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi! της εταιρείας NYX, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC, τις γυαλάδες με το Gold Deposit επίσης της MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture, No 36 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει κατά καιρούς το λευκό T-shirt μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities και bloggers στις εμφανίσεις τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν επιλέξτε ποιο look σας αρέσει περισσότερο και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/1

Keywords
Τυχαία Θέματα