Η Lucy Boynton έχει 2 προϊόντα περιποίησης που δεν αποχωρίζεται ποτέ και πρέπει να τα δείτε αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα!

Η Lucy Boynton είναι το αγαπημένο μας beauty icon. Κάθε της look είναι ένα μικρό αριστούργημα και αποτελεί έμπνευση ειδικά για όσες από εσάς έχετε εμμονή με τα ιδιαίτερα μακιγιάζ.

Έχει έναν απίθανο τρόπο να δείχνει chic ακόμη κι όταν δημιουργεί ψεύτικες φακίδες από παγιέτες ή απλώνει στα μάτια της όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από

το χρήστη JO BAKER (@missjobaker)

Εκείνο που επίσης όμως θαυμάζετε, είναι η όψη της επιδερμίδας της. Δείχνει πάντα άψογη και βελούδινη και αυτό σίγουρα οφείλεται στη σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως έχει ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα το οποίο ταλαιπωρείται πολύ ειδικά στα γυρίσματα και τις φωτογραφίσεις μιας και η προσωπική της make up artist χρησιμοποιεί βαριές φόρμουλες ώστε να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες.

Η Boynton με τη σειρά της φροντίζει να καθαρίζει σχολαστικά το πρόσωπο και να το ενυδατώνει σωστά ώστε να παραμένει άψογο. Ακόμη και τώρα που μένει σπίτι περιποιείται την επιδερμίδα της με δύο συγκεκριμένα προϊόντα που την έχουν σώσει, όπως η ίδια λέει.

Πρόκειται για το Weleda Gentle Cleansing Milk και την Weleda Skin Food Cream. Ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ αλλά και ρύπους από τη μία και μια πλούσια ενυδατική κρέμα με πλούσια υφή και θρεπτικά συστατικά.

Παράλληλα, κάνει μασάζ στο πρόσωπό της με το αγαπημένο της face roller που απομακρύνει τυχόν πρηξίματα και κάνει το δέρμα ελαστικό και ανανεωμένο.

Δύο προϊόντα μόνο λοιπόν μπορούν να σας χαρίσουν το δέρμα των ονείρων σας. Αρκεί να είναι τα σωστά για τις δικές σας ανάγκες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τα 7 ωραιότερα nude-pink κραγιόν ever -Ποιο θα επιλέξετε;

H Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα ακόμη νέο hair look και είναι το ωραιότερο ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα