Η Lily-Rose Depp φοράει το πιο τέλειο κραγιόν της σεζόν!

Lipstick addicts, κάντε χώρο στο νεσεσέρ σας για το νέο κραγιόν του πόθου σας (το δοκιμάσαμε και έχουμε ήδη εθιστεί!).

Ο λόγος για το ανανεωμένο Rouge Coco Bloom του οίκου Chanel που θα χαρίσει στα χείλη σου μια πρωτοφανή εμπειρία υφής, χρώματος και λάμψης – και που, φυσικά, είναι mask friendly, ώστε να μην έχεις κανένα άγχος να το φρεσκάρεις μέσα στη μέρα.

Τρία χρόνια

δούλεψε πάνω στη συγκεκριμένη φόρμουλα το Chanel Research για να δημιουργήσει την αποκλειστική, διφασική τεχνολογία αυτού του κραγιόν: η πρώτη φάση προσφέρει σταθερό χρώμα ενώ η δεύτερη δίνει θεαματική λάμψη και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY Community (@welovecoco)

Η τεχνολογία του νέου Rouge Coco Shine συνδυάζει μια υψηλή συγκέντρωση από pigments νέας γενιάς με έναν παράγοντα φυσικής προέλευσης, ο οποίος δημιουργεί ένα “φιλμ” που κλειδώνει το χρώμα στα χείλη για οκτώ ώρες. Παράλληλα, τα μικροσταγονίδια ελαίων που ακουμπούν την επιφάνεια των χειλιών έρχονται να ενισχύσουν το φυσικό τους σχήμα καθώς τα υπόλοιπα περιποιητικά συστατικά προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και απολαυστική αίσθηση άνεσης.

Έντονο χρώμα, συγκλονιστική λάμψη και μια υπέροχη, μοντέρνα γκάμα αποχρώσεων, από sexy nudes μέχρι ζωηρά κόκκινα και βαθύ μοβ, υπογράφουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα χείλη, όπως μόνο ο οίκος Chanel μπορεί να προσφέρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Ιδανική μούσα του νέου κραγιόν, η Lily-Rose Depp ενσαρκώνει με τη φρεσκάδα της και την ενέργεια της αυτή την ωδή στο χρώμα, που αγκαλιάζει κάθε χαμόγελο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Chiara Ferragni μάς δείχνει πώς κάνει την τέλεια βάση σε 5 λεπτά!

Η Drew Barrymore ορκίζεται σε αυτή τη μάσκα κατά των πόρων!

Byredo Open Sky: Τα ταξίδια που ονειρεύεσαι κλεισμένα σε ένα μπουκάλι!

Keywords
Τυχαία Θέματα