Η Lady Gaga ανέβασε selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Στην άλλη όψη της εκκεντρικής της εμφάνισης, η Lady Gaga είναι μία γυναίκα σαν εμάς: κάτω από το χάδι του χαλαρώνει και αφήνει στην άκρη ο,τιδήποτε τη συνδέει με την εικόνα που μας έχει συνηθίσει, είναι απόλυτα ο εαυτός της- και το δείχνει στο Instagram!

Σε ένα σύντομο βιντεάκι που ανέβασε πριν λίγες μέρες στον λογαριασμό της, η star εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ, απολύτως φυσική και από ό,τι καταλαβαίνουμε από το κάδρο, και topless, κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο

που την ενέπνευσε και για το μήνυμα που έστειλε στους fans της: “Να λάμπει η καρδιά σου σαν τον ήλιο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Ήρεμη και χαλαρή, “έπιασε” στην κάμερα λίγα δευτερόλεπτα ανεμελιάς, με τον αέρα να φυσάει απαλά τα μαλλιά της και τον ήλιο να τη χτυπάει στα μάτια – ένα στιγμιότυπο χαλαρό, μετά από μία σειρά εμφανίσεων στη Νέα Υόρκη που για άλλη μια φορά συζητήθηκαν πολύ.

Στις αρχές του μήνα, η Lady Gaga έμεινε για λίγες μέρες στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης και την είδαμε να υιοθετεί ένα retro-glam στυλ στις εμφανίσεις της, το οποίο υποστήριξε τέλεια. Πολύ πιθανόν να επηρεάστηκε από την αύρα του θρυλικού ξενοδοχείου, καθώς εδώ γυρίστηκαν κλασικές ταινίες του παλιού Hollywood, όπως η North by Northwest του Hitchcock, το Funny Girl με την υπέροχη Audrey Hepburn και το The Great Gatsby, ενώ είχε φιλοξενήσει και τις πιο λαμπερές star της εποχής, ανάμεσά τους η Greta Garbo, η Elizabeth Taylor, η Marilyn Monroe κ.α.

Με το χαρακτηριστικό της feline flick ή χωρίς, με φλογερό κόκκινο κραγιόν ή με nude χείλη, στη σκιά ή στο φως, η Lady Gaga ακτινοβολεί την αυθεντική στόφα της σταρ και για αυτό την αγαπάμε.

Photo by James Devaney/GC Images

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Φτιάξε super ενυδατική μάσκα για σγουρά μαλλιά με αβοκάντο και μέλι

Οι καλύτερες αδιάβροχες μάσκαρα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου

Η Kate Winslet έχει το πιο απίθανο makeup hack που έχουμε ακούσει ως τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα