Η Kylie Jenner σκέφτηκε τον ωραιότερο και πιο έξυπνο τρόπο για να πουλήσει τα καλλυντικά της!

Για το φαινόμενο Kardashian-Jenner έχουν γραφτεί και ειπωθεί εκατομμύρια λέξεις όσοι είναι οι followers στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Πιθανότατα θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να εξηγήσουμε τους λόγους που κατάφεραν να δημιουργήσουν όλο αυτό το θόρυβο γύρω από το όνομα τους. Ναι, είναι σημεία των καιρών και διαχειρίστηκαν με απίθανο και πολύ έξυπνο τρόπο την επανάσταση που έφεραν τα social.

H Kylie Jenner μάλιστα κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό

Forbes ως η νεότερη, πιο πλούσια αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας. Και το πέτυχε με μία σειρά καλλυντικών. Ναι, είναι σπάνιο μιας και η αγορά έχει πλημμυρίσει τα τελευταία χρόνια με brands που έχουν την υπογραφή θρυλικών οίκων. Παρ’ όλα αυτά εκείνη κατάφερε το απίθανο. Κάθε τους κίνηση, φωτογραφία και εμφάνιση είναι πολύ καλά οργανωμένη και μελετημένη. Και φυσικά λέγεται πως πίσω από όλες τους είναι η μητέρα τους Khris Jenner. Είναι δημιουργήματα της. Παράλληλα όμως ένα είναι το σίγουρο: Πίσω από τη μητέρα τους βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα ειδικών του marketing με ταλαντούχους και έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι τις καθοδηγούν.

Η τελευταία κίνηση όμως της Kylie Jenner είναι ότι πιο έξυπνο μπορούσε να κάνει. Τοποθέτησε στο αεροδρόμιο του Las Vegas αυτόματους πωλητές των Kylie Cosmetics! Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι τυχαία. Μετά τη Νέα Υόρκη, το Las Vegas είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και πιθανότατα οι γυναίκες που επιλέγουν να βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο είναι huge fan της οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner) στις 14 Νοέ, 2019 στις 4:53 μμ PST

Η “momager” Kris Jenner, φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως καταλαβαίνετε ήταν μεγάλος ο ενθουσιασμός.

Περιμένουμε να δούμε την επόμενη κίνηση της Kylie ενώ δεν μπορούμε (και δεν θέλουμε) καν να φανταστούμε τα μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό μετά από αυτό.

Κεντρική photo: Rich Fury/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα shimmer βερνίκια νυχιών που θα χαρίσουν στο μανικιούρ σας τη λάμψη των Χριστουγέννων

Τα liquid lipsticks που πρέπει να δοκιμάσετε ASAP

Keywords
Τυχαία Θέματα