Δείτε τρία πανεύκολα tricks που θα κάνουν τα χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα

Οι περισσότερες από εμάς θα θέλαμε τα χείλη μας να είναι λίγο πιο γεμάτα. Έτσι ώστε το χρώμα να αναδεικνύεται με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο. Ναι, έχουμε κάποια μικρά μυστικά που ακολουθούμε αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό.

Οι ειδικοί όμως είναι και πάλι εδώ για να μας βοηθήσουν. Με εκείνα τα απίθανα tricks που χρησιμοποιούν στις celebrities πελάτισσες τους και τις κάνουν να φαίνονται τέλειες σε κάθε τους εμφάνιση. Όσο αφορά τα χείλη μάλιστα τα tricks είναι πανεύκολα και πανέξυπνα. Εμείς σας

αποκαλύπτουμε τα τρία αγαπημένα μας.

Scrub: Ναι είναι πολύ απλό αλλά έχει αποτέλεσμα. Οι make up artists επιμένουν πως αν κάνετε απολέπιση στα χείλη κάθε φορά πριν από την εφαρμογή του κραγιόν ή του lip gloss, θα δείχνουν πιο ζουμερά. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν τα χείλη είναι απαλά αντανακλούν περισσότερο φως με αποτέλεσμα να δημιουργείται το συγκεκριμένο εφέ. Κάνετε κάθε πρωί απολέπιση με τα δάχτυλα ή μια οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια εφαρμόστε το αγαπημένο σας προϊόν.

Λιπ γκλος: Οι ματ αποχρώσεις που τόσο αγαπάτε έχουν την ιδιότητα να δείχνουν τα χείλη πιο “μαζεμένα” που σημαίνει λίγο πιο μικρά απ’ ότι είναι. Φταίει η υφή που είναι βαριά και χωρίς λάμψη. Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να απλώσουμε super ενυδατικά και εξαιρετικά λαμπερά προϊόντα στα χείλη αν θέλετε να δημιουργείτε την ψευδαίσθηση του όγκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 16 Οκτ, 2019 στις 12:35 μμ PDT

Highlighter: Και το συγκεκριμένο τρικ είναι ίσως το πιο έξυπνο ever. Το χρησιμοποιούν οι make up artists στις φωτογραφίσεις και είναι στ’ αλήθεια μαγικό. Απλώνουν μικρή ποσότητα highlighter στο φυσικό V που βρίσκεται στο κέντρο των χειλιών. Έχει να κάνει και πάλι με την αντανάκλαση του φωτός. Επιλέξτε μια super ιριδίζουσα φόρμουλα και εφαρμόστε ελάχιστη με ένα μικρό πινέλο.

Κεντρική photo: Franco Origlia/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Χριστούγεννα χωρίς άρωμα βανίλιας δε γίνεται γι’ αυτό πρέπει να αποκτήσετε την πιο γλυκιά σειρά μπάνιου

Τα shimmer βερνίκια νυχιών που θα χαρίσουν στο μανικιούρ σας τη λάμψη των Χριστουγέννων

Keywords
Τυχαία Θέματα