Η Kylie Jenner εξομολογείται πως δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της-Η αποκάλυψη για την ψυχική της υγεία

Η Kylie Jenner είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του πλανήτη και έχει μεγάλη επιρροή στα social media, καθώς την ακολουθούν πάνω από 140 εκατομμύρια άνθρωποι.

Είναι μόλις 21 ετών και η ζωή της φαντάζει λαμπερή και γεμάτη διασκέδαση. Παρόλα αυτά, η Kylie Jenner σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, έγραψε πως εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει καθημερινά τις κρίσεις πανικού και τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ότι βλέπουν στα social media μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη ζωή κάποιου.

“Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, για την καρδιά μου και τη δύναμη μου. Το να μεγαλώνεις στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μπροστά σε εκατομμύρια μάτια καθημερινά, δεν είναι φυσιολογικό. Έχασα φίλους κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδρομής και κάποτε έχασα και τον ίδιο μου τον εαυτό. Το πρώτο τατουάζ που χτύπησα ήταν η λέξη «λογική» (σ.σ.: τα λογικά μου, εννοεί εδώ η Jenner) για να μου υπενθυμίζει κάθε μέρα  ότι πρέπει να τη διατηρήσω. Δίνω μάχη με τις κρίσεις πανικού όλη την ενήλικη ζωή μου και μετά τη γέννηση του παιδιού μου με όλα αυτά τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα!”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε τη δημοσίευση της:

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 15, 2019 at 10:54pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

Irina Shayk: Η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν κατά διαστήματα! 

Εγκαταλείπει το τραγούδι η Ραλλία Χρηστίδου για να αφοσιωθεί στην πολιτική; 

Πόπη Τσαπανίδου: Εγκαταλείπει την τηλεόραση και εξηγεί τους λόγους… 

Keywords
Τυχαία Θέματα