Η Kourtney Kardashian το διασκεδάζει δείχνοντας τις ατέλειες της στο Instagram

Η Kourtney Kardashian μπορεί να μην έχει δημιουργήσει σειρά μακιγιάζ ή περιποίησης όπως οι αδερφές της Kylie και Kim αλλά έδειξε το ενδιαφέρον της στο κεφάλαιο “ομορφιά” με το lifestyle site Poosh, μια πλατφόρμα με συμβουλές που αφορούν το style, το beauty,

τη διατροφή αλλά και τις σχέσεις. 

Η ίδια τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ενεργή στα social μιας και πρέπει να προωθεί τον προϊόν της. Βέβαια δεν ακολουθεί τα βήματα της Kim αλλάζοντας χρώμα ή κούρεμα στα μαλλιά της κάθε εβδομάδα ενώ ναι μεν είναι πάντα περιποιημένη και sexy αλλά χωρίς υπερβολές.

H Kourtney αυτές τις μέρες είναι μαζί με τις αδερφές της, τα παιδιά της, τη μητέρα της και φίλους διακοπές στην Ιταλία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της Kylie Jenner. Όπως καταλαβαίνετε περνάει υπέροχα και φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πάντα με το μαγιό της φυσικά και πάνω στο σκάφος με το οποίο ταξιδεύουν στο Ιταλικό Νότο.

Το τελευταίο της post στο λογαριασμό του Poosh όμως δημιούργησε ένα μικρό πανικό στις θαυμάστριες της κυρίως. Με την καλή έννοια αφού η Kourtney φόρεσε ένα sexy μαύρο ολόσωμο μαγιό, μαντήλι και καπέλο θυμίζοντας star του κινηματογράφου. Ως εδώ βέβαια δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να εντυπωσιάσει. Εκείνο που πρόσεξαν όμως οι ακόλουθοι της ήταν οι ραγάδες της στους μηρούς οι οποίες είναι εμφανείς. Θα μπορούσε κάλλιστα να τις καλύψει, γι’ αυτό υπάρχει το photoshop, ώστε να δείχνει άψογη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poosh (@poosh) στις 12 Αύγ, 2019 στις 5:15 μμ PDT

Εκείνη όμως προτίμησε να φανούν αποδεικνύοντας ότι έχει ατέλειες όπως κάθε κοινή θνητή. Οι θαυμάστριες της έδωσαν συγχαρητήρια στην Kourtney στέλνοντας μηνύματα όπου σχολίαζαν πόσο καλό και ενθαρρυντικό είναι αυτό που έκανε.

Να σας θυμίσουμε ότι η Kim Kardashian αφαίρεσε το 2017 τις ραγάδες της. Μετά τη γέννηση των δύο πρώτων παιδιών της. Η Kourtney από την άλλη θέλει να είναι φυσική και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν κάλυψης που επιτρέπεται να φοράτε στις διακοπές σας!

Baby blue: Το μανικιούρ που επέλεξε η Kylie Jenner και έγινε trend σε μία νύχτα

Keywords
Τυχαία Θέματα