Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει την πανέμορφη μικρή κόρη της, Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία τους στα social media. Όταν τα μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελος, Βαλέρια και Λάουρα μεγάλωσαν λίγο έγινε λίγο πιο διαχυτική στο instagram και άρχισε να δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες τους.

Το ίδιο έχει κάνει και με την μικρή της

κορούλα, τη Μαρίνα, την οποία μας δείχνει που και που αποφεύγοντας όμως να μας δείξει το προσωπάκι της.

Όσοι έχουν δει τη μικρή Μαρίνα από κοντά ισχυρίζονται πως μοιάζει αρκετά στην παρουσιάστρια και έχει τα δικά της χρώματα.

Παρακάτω θα δεις όλες εκείνες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στο instagram και μέσα από αυτές είδαμε και τη Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται μέσα από την εκπομπή της διάφορες ατάκες που της λέει η μικρή της κόρη. Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τι της λέει η κόρη της όταν τη βλέπει στο σπίτι:

«Εμένα η δικιά μου η μικρή, τώρα που πια είναι και δυόμιση, όταν γυρνάω σπίτι και με βλέπει εκτός τηλεόρασης, μου λέει: “μαμά τώρα είσαι εδώ, δεν είσαι εκεί!”. Εγώ της λέω: “Όχι, γιατί όταν είμαι εκεί δεν είμαι δίπλα σου!”. Και με ρωτάει: “Τι κάνεις εκεί μαμά;”»

Διαβάστε ακόμα: Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχασα πολλά λεφτά, πούλησα το μαγαζί μου…»

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Διακοπές στο Μπαλί!

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Διακοπές στη Ρόδο για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα