Η Kim Kardashian μηνύει γνωστό γιατρό και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες στο Instagram

Η Kim Kardashian ζει και υπάρχει για/από τα sosial media. Άλλωστε όλη η “καριέρα” της βασίζεται σ’ αυτά. Είναι reality star και έχει εκατομμύρια πιστούς followers που καθημερινά περιμένουν να ανεβάσει φωτογραφία ή video από την καθημερινότητα της. Φυσικά, στο παιχνίδι έχει βάλει και την οικογένεια της.

Επίσης είναι μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Ήταν η πρώτη που δημιούργησε τη δική της σειρά μακιγιάζ.

Ακολούθησε βέβαια η αδερφή της Kylie, η οποία πήρε και τα πρωτεία τουλάχιστον όσο αφορά το οικονομικό μέρος αφού είναι η νεότερη και πιο πλούσια επιχειρηματίας αυτή τη στιγμή.

Η Kim φροντίζει να είναι προκλητική και τολμηρή συνειδητά αφού γνωρίζει πολύ καλά πως είναι ο μοναδικός τρόπος να παραμένει στην επικαιρότητα. Ξεκινώντας από τα πιο απλά όπως είναι για παράδειγμα τα μαλλιά της. Τα κόβει σε ένα τέλειο 90’s bob τη μία μέρα και μία εβδομάδα μετά έχει και πάλι πολύ μακριά και λαμπερά. Έχει υιοθετήσει όλες τις αποχρώσεις ακολουθώντας πάντα τις τάσεις ενώ κάθε φορά που λανσάρει μια νέα σειρά ή προϊόν μακιγιάζ γίνεται η ίδια το μοντέλο της καμπάνιας. Κάποιες φορές, παρέα με τις αδερφές της.

Ακολουθεί θεραπείες που την βοηθούν να κρατά την επιδερμίδα της νεανική και λαμπερή ακόμη κι αν πρόκειται για ακραίες. Και δεν το λέμε τυχαία. Πριν από αρκετά χρόνια η Kim είχε κάνει τη θεραπεία “Vampire Facial” ή PRF (platelel-rich plasma)  μαζί με την αδερφή της Kourtney. Φυσικά είχε φροντίσει να ανεβάσει φωτογραφία της στο Instagram.

Και τώρα με αφορμή τη συγκεκριμένη φωτογραφία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο αφού αποφάσισε να μηνύσει γνωστό γιατρό στην California ο οποίος χρησιμοποιούσε τα τελευταία χρόνια, το όνομα της και φωτογραφίες της χωρίς να έχει πάρει την άδεια της, προκειμένου να προωθεί το όνομά του.

Όπως καταλαβαίνετε η Kim δεν θα μπορούσε να επιτρέψει κάτι τέτοιο. Άλλωστε για κάθε της post λαμβάνει εκατοντάδες, χιλιάδες δολάρια. Φυσικά ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τη δικαστική διαμάχη που πρόκειται να ακολουθήσει αποδεικνύοντας πως δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να εκμεταλλευτεί όλα όσα έχει δημιουργήσει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα δώρα που θα κάνετε στους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα έχουν τις ωραιότερες εσάνς και συσκευασίες

H Camila Morrone είναι η νέα beauty star και πρέπει να δείτε το λόγο

Keywords
Τυχαία Θέματα