Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο θάνατος του πατέρα του και η σχέση με την οικογένεια του

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο ΒΗΜagazino και στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, αλλά και στη σχέση που έχει με τη μητέρα του και τις τέσσερις αδερφές του.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

«Έχω υπάρξει σκληρός και έχω ανταπεξέλθει σε σκληρές καταστάσεις, σε απώλειες. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, τη σχέση μου με την οικογένεια μου κάποια στιγμή την γκρέμισα και τη δόμησα από την αρχή. Και είμαι περήφανος για τους γονείς μου. Έκαναν πέντε παιδιά. Έχω τέσσερις αδελφές»

σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Αν δεν απατώμαι έχετε χάσει τον πατέρα σας.

Ναι, πριν 11 χρόνια και μετά από αυτή την απώλεια τα καταφέραμε. Σταθήκαμε στα πόδια μας. Είμαστε δεμένη οικογένεια. Τις αγαπώ τις αδελφές μου. Και βεβαίως τη μητέρα μου, την κυρία Αθανασία, τη λατρεύω. Και όσο μεγαλώνουμε η σχέση μας βαθαίνει.

Αλήθεια, με τι ασχολούνται οι αδελφές σας;

Η πρώτη, η Νίκη, είναι βρεφοκόμος. Η δεύτερη, η Αναστασία, είναι τραπεζικός και καθηγήτρια τανγκό. Η τρίτη, η Ειρήνη, ασχολείται με την κοινωνική εργασία και της αρέσει να χορεύει R’ n’ B. Η τέταρτη, η Δέσποινα, είναι δασκάλα και τραγουδάει. Ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Carte Postale. Ο πατέρας μας, ο Σπύρος, είχε μια καλλιτεχνική φύση. Ήταν ένας ελαιοχρωματιστής που ζωγράφιζε υπέροχα και αντιμετώπιζε τη δουλειά του ως τέχνη. Επίσης, είχε μια υπέροχη φωνή. Νομίζω πως από αυτόν κληρονόμησα την αγάπη μου για την τέχνη.

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη αποκάλυψε με μια φωτογραφία πώς περνάει τα απογεύματα του καλοκαιριού μαζί με τα παιδιά της!  

Κορονοϊός: Κλείνουν μπαρ-εστιατόρια από τα μεσάνυχτα σε Μύκονο, Πάρο, Χαλκιδική και άλλες δώδεκα περιοχές 

Εκτός The Booth η Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Δείτε ποιος βρέθηκε στη θέση της 

Keywords
Τυχαία Θέματα