Η Isla Fisher και η δραματική, στην κυριολεξία, αλλαγή στα μαλλιά της

Η Isla Fisher είναι φυσική κοκκινομάλλα από εκείνες που ζηλεύουν όσες παραμένουν για ώρες στο κομμωτήριο προκειμένου να αποκτήσουν το χρώμα της. Και πάλι δεν το πετυχαίνουν αφού σαν το φυσικό δεν έχει. Φυσικά η Fisher είναι κι εκείνη όπως όλες εμείς, θέλει να αποκτήσει αυτό που δεν έχει. Και αυτή τη φορά λίγο πριν την Πρωτοχρονιά πήρε τη μεγάλη απόφαση: Να γίνει ξανθιά.

Εννοείται

ότι το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιαστήκαμε. Ίσως επειδή αγαπάμε το ginger, ίσως πάλι επειδή πιστεύουμε ότι στις γυναίκες με το συγκεκριμένο χρώμα δεν ταιριάζει τίποτα άλλο. Κι αυτό γιατί μαζί με τα κόκκινα μαλλιά έχουν φακίδες και διάφανη, λευκή επιδερμίδα που τις κάνει να μοιάζουν σχεδόν εξωπραγματικές. Με την καλή έννοια πάντα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isla Fisher (@islafisher) στις 31 Δεκ, 2018 στις 10:55 μμ PST

Εκτός από το πολύ συνηθισμένο ξανθό που επέλεξε η Fisher είναι εμφανές ότι φοράει extensions και μάλιστα όχι ιδιαίτερα επιτυχημένα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έκανε τη συγκεκριμένη αλλαγή που καθόλου δεν την κολακεύει. Με το ginger είναι γλυκιά και exotic ενώ με το νέο της χρώμα …μία από τα ίδια. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να επιστρέψει στα φυσικά και γνώριμα.

Κατά τη γνώμη μας αν ήθελε να κάνει μια τόσο δραματική αλλαγή θα μπορούσε να ακολουθήσει τα trends της σεζόν και κυρίως το icy blonde που αναμφισβήτητα είναι η πιο cool-chic απόχρωση των τελευταίων χρόνων. Δημιουργεί ένα τέλειο look που χαρίζει μια έξτρα γοητεία και παράλληλα μας θυμίζει φιγούρες από shows υψηλής ραπτικής και όχι την Barbie.

Το κίτρινο-χρυσό χρώμα στα μαλλιά άλλωστε θεωρείται εντελώς ξεπερασμένο και οι celebrity haircolorist το τονίζουν με κάθε ευκαιρία. Μας παραπέμπει στη δεκαετία του ’90 όπου ξαφνικά αρκετές διασημότητες επέλεξαν να το υιοθετήσουν αλλοιώνοντας εντελώς την εικόνα τους.

Δεν ακολουθούμε το παράδειγμα της Fisher σε καμία περίπτωση. Σας εκλιπαρώ.

Διαβάστε ακόμη:

Η βιταμίνη που θα επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα σας

Οι beauty κινήσεις που επιβάλλεται να κάνετε το 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα