Η Hilary Duff λίγο πριν φύγει η χρονιά έκοψε τα μαλλιά της και πρέπει να τα δείτε

Οι stars μέσα στο 2019 έκοψαν τα μαλλιά τους. Αυτό θα μπορούσε να είναι και τίτλος για τις αλλαγές της χρονιάς που φεύγει. Οι περισσότερες υιοθέτησαν το κλασικό πλέον bobo. Το κούρεμα που έκανε θραύση. Εκείνο που πήρε διαστάσεις επιδημίας. Δημιουργήσαμε μάλιστα και ένα bob club αφού δεν τις προλαβαίναμε. Από τη Charlize Theron μέχρι τη Jennifer Lopez

και από την Selena Gomez οι celebrities ζήτησαν από τους προσωπικούς τους hairstylists να τους χαρίσουν το ωραιότερο look ever.

Φυσικά σας ενημερώναμε σχεδόν καθημερινά για όλες τις αλλαγές. Κάποιες από τις οποίες ήταν υπέροχες ιδέες και για εσάς. Ακόμη και για όσες έχετε να κόψετε τα μαλλιά σας σε bob από το Δημοτικό. Και ναι, τολμήσατε και σας είδαμε. Κι εμείς το ίδιο. Αποχωριστήκαμε τα πολύ μακριά μαλλιά μας, τους κυματισμούς και τις μπούκλες για χάρη ενός chic bob.

Και τώρα, λίγο πριν φύγει το 2019 έρχεται η Hilary Duff να κλείσει τη χρονιά πανηγυρικά και με ένα νέο κούρεμα που θα σταθεί πηγή έμπνευσης για όσες δεν το έχετε αποφασίσει ακόμη. Κάνετε άλλωστε το απολογισμό και οι αλλαγές καθώς και η ανανέωση είναι ένα μέρος αυτού.

Η Duff αποκάλυψε το νέο της look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πρόκειται για ένα κοντό και ολόισιο bob που της ταιριάζει πολύ. Η ίδια μάλιστα σχολίασε πως μετά από μία αλλαγή στο χρώμα ή το μήκος των μαλλιών της παίρνει λίγο χρόνο να το συνηθίσει στο πρόσωπο της. Το χρώμα της παραμένει dirty blonde φυσικά. Είναι μια απόχρωση άλλωστε που συνδυάζεται τέλεια με το κοντό bob της.

Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το νέο της hair look και ίσως θα πρέπει πλέον τα σκεφτείτε σοβαρά και στο ραντεβού σας με τον κομμωτή λίγο πριν την Πρωτοχρονιά να του ζητήσετε αυτό που δεν τολμήσατε μέχρι τώρα. Θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει τη ζωή ευκολότερη και τα μαλλιά σας πιο υγιή. Πιστέψτε μας.

Διαβάστε ακόμη:

Oι Χριστουγεννιάτικες παλέτες σκιών που θα φορέστε και μετά τις γιορτές

Khloe Kardashian και Kylie Jenner εμφανίστηκαν με το ίδιο hair look αντιγράφοντας την αδερφή τους, Kim

Keywords
Τυχαία Θέματα