Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το ζιβάγκο, το υπέροχο αυτό και κλασικό ρούχο με την χρηστική αξία -σας κρατάει ζεστές τις χειμωνιάτικες ημέρες και νύχτες- που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στις τάσεις της μόδας και πραγματικά το βλέπουμε παντού. Αν θέλετε να κάνετε όμως τη διαφορά και να του δώσετε έναν φρέσκο και street style αέρα, τότε σας συμβουλεύουμε να το φορέσετε μέσα από το πουκάμισό σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό

κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από τζιν πουκάμισο και παντελόνι και λευκό αμάνικο ζιβάγκο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με σουέντ μποτάκια, UGG.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο στην κορυφή.

Παρακάτω σας έχουμε ένα τέλειο βίντεο με πρωταγωνίστρια μια από τις διασημότερες fashion bloggers του πλανήτη, την Aimee Song, η οποία σας δείχνει 16 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε το αγαπημένο σας ζιβάγκο!

Δείτε τους όλους αναλυτικά και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιον από αυτούς θα υιοθετήσετε ASAP κι εσείς και ποιος σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/12

Keywords
Τυχαία Θέματα