Η Hailey Bieber διώχνει την κούραση από τα μάτια της με αυτά τα eye patches!

Η Hailey Bieber είναι skincare addict και οι επιλογές που ανεβάζει στο Instagram μπαίνουν πάντα στη λίστα μας με αυτά που θέλουμε να δοκιμάσουμε και εμείς οπωσδήποτε.

Πριν μερικές μέρες είδαμε στα stories της μια selfie που έβγαλε στο αυτοκίνητο φορώντας τα αγαπημένα της eye patches για να διώξει την κούραση και τους μαύρους κύκλους… καθοδόν – μια κίνηση που έχουμε δει κιάλλες διάσημες να κάνουν, ανάμεσά τους η Kristen Bell,

η Kate Bechinsale, η Jessica Alba κ.α.

Πράγματι, τα eye patches είναι μια πολύ καλή και εύκολη λύση για την άμεση αντιμετώπιση του οιδήματος, των μαύρων κύκλων και της κούρασης, γιατί εφαρμόζουν ακριβώς στην ντελικάτη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια και την τροφοδοτούν με στοχευμένες συνθέσεις που δίνουν ορατή βελτίωση του προβλήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milk Makeup (@milkmakeup)

Τα συγκεκριμένα eye patches που φοράει η Hailey Bieber είναι τα Cooling Water Undereye Patches του clean beauty brand Milk Makeup – και μόλις έφτασαν στα Sephora! Εμπλουτισμένα με καφείνη που ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και ξεπρήζει την περιοχή κάτω από τα μάτια καθώς και ένα “κοκτέιλ” από φυσικό θαλασσινό νερό, αλόη και λεβάντα που καταπραύνει και ενυδατώνουν την περιοχή, εφαρμόζουν τέλεια κάτω από τα μάτια και μένουν στη θέση τους μέχρι να τα αφαιρέσεις.

Tip: τα Cooling Water Undereye Patches γίνονται ακόμα πιο… cooling αν τα κρατάς στο ψυγείο σου – η τέλεια “συνταγή” κατά της κούρασης!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ο hair stylist της Hailey Bieber μας προτείνει τα 4 καλύτερα κουρέματα για το καλοκαίρι!

Bleached brows: με αυτό το πανεύκολο hack δεν χρειάζεται να ξανοίξεις τα φρύδια σου!

Αυτό το άρωμα μυρίζει καθαριότητα και είναι τέλειο για το καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα