Η Gwen Stefani με two-toned μαλλιά έφερε κάτι από Cruella στο πλατό του The Voice!

Μπορεί να είναι ορκισμένη πλατινέ ξανθιά, όμως φαίνεται πως κάτι άλλαξε μέσα της και αποφάσισε να κάνει την έκπληξη: η Gwen Stefani εμφανίστηκε στο αμερικάνικο The Voice με νέο hair color που μάς θύμισε έντονα Cruella de Vil και Emma Stone.

Η

star ανέβασε φωτό και stories στο λογαριασμό της στο Instagram πριν την εμφάνισή της στο talent show, όπου τη βλέπουμε με σκούρες καστανές αφέλειες και ψηλό ponytail (look που θυμίζει και anime), ενώ από κάτω διακρίνεται το εκτυφλωτικό πλατινέ χρώμα των μαλλιών της, δημιουργώντας μια πολύ εντυπωσιακή εικόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani)

Προφανώς η Gwen δεν προχώρησε σε δραστική αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της, δοκίμασε clip-on εξτέ, τέλεια τοποθετημένα, και δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε ότι αυτό το look το υποστηρίζει άψογα και δείχνει να το απολαμβάνει απόλυτα και η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sable Yong (@sabletoothtigre)

Πάντως, το συγκεκριμένο look ήδη συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα σε εκείνα που θα συζητηθούν (και θα φορεθούν από τις τολμηρές) το καλοκαίρι, με τους experts να λένε πως δείχνει τέλεια σε ponytail ή σινιόν – κάτι μας λέει πως θα επανέλθουμε με επόμενη celebrity που θα το δοκιμάσει.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό το νέο άρωμα είναι από τα ωραιότερα του φετινού καλοκαιριού!

3 λάθη που (πιθανότατα) κάνεις και εσύ στο λούσιμο!

Μόλις ήρθε: Η λύση για τη στρεσαρισμένη επιδερμίδα, σε μια σταγόνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα