Η Eva Mendes άφησε τις κόρες της να τη μακιγιάρουν -Δείτε το αποτέλεσμα!

Οι celebrities μένουν ακόμη σπίτι με τα παιδιά τους και προσπαθούν να βρουν τους πιο δημιουργικούς τρόπους να περάσουν τη μέρα τους. Τις περισσότερες φορές φροντίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram από την καθημερινότητά τους που είναι άλλοτε αστείες και άλλοτε χρήσιμες αφού δίνουν ιδέες στις μαμάδες -θαυμάστριες που τις ακολουθούν φανατικά. 

Η Chrissy Teigen για παράδειγμα λίγες ημέρες πριν κούρεψε το γιο της ενώ η Kim Kardashian έφτιαξε τέλεια

γλυκά με τη βοήθεια της κόρης της. Και τώρα έρχεται η Eva Mendes να αποκαλύψει το μακιγιάζ που της δημιούργησαν οι κόρες της, η πεντάχρονη Esmeralda Amada Gosling και η 4χρονη Amada Lee Gosling το οποίο είναι στ’ αλήθεια artistic.

H Mendes σχολίασε μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία που έκανε upload στα social media το εξής: “They’ve won”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις 16 Μάι, 2020 στις 1:55 μμ PDT

Όπως βλέπετε τα κορίτσια ζωγράφισαν το πρόσωπο της μητέρας τους με όλα, σχεδόν, τα χρώματα που είχαν στη διάθεση τους. Απαλά αλλά και έντονα.

Άπλωσαν δύο διαφορετικές αποχρώσεις στα ζυγωματικά και μοβ χρώμα στα χείλη. Εκείνο όμως που μας εντυπωσίασε είναι η μπλε, έντονη απόχρωση στα μάτια που ταιριάζει τέλεια με τα καστανά μάτια της Mendes.

Ναι, αυτή είναι μία από τις ελάχιστες φορές που η ηθοποιός αναφέρεται στις κόρες της. Αποφεύγει να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν τόσο με τις μικρές όσο και με τον σύζυγό της. 

Όπως καταλαβαίνετε συγκέντρωσε χιλιάδες likes και άλλα τόσα σχόλια και εμείς με τη σειρά μας έχουμε να πούμε πως οι κόρες τους έχουν ταλέντο.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά:

Το άψογο hairstyle της Amal Clooney οφείλεται στο μυστικό της “όπλο”-Δείτε ποιο είναι!

Chunky highlights: Δείτε τις celebrities που έχουν ήδη αποκτήσει τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα