Τα λευκά tops κυριαρχούν στο instagram για μια ακόμα χρονιά: Πώς τα φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες;

Το λευκό χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα μας κάθε καλοκαίρι (ίσως και το πιο αγαπημένο μας από όλα) και κάθε χρόνο θέλουμε να έχουμε μια μεγάλη ποικιλία με λευκά tops στην ντουλάπα μας. Το ίδιο κάνουν και οι πιο γνωστές influencers και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram μας δείχνουν τις top στιλιστικές τους επιλογές.

#1. Η Chiara Ferragni επιλέγει λευκό tank

top και το συνδυάζει με μαύρο biker shorts για ένα άνετο look για μέσα αλλά και για έξω από το σπίτι. Πρόσθεσε μερικά κοσμήματα στο outfit, όπως κάνει η Chiara, για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο το look σου.

View this post on Instagram

It’s Monday, May 18th and, after 71 days of lockdown, Italy is reopening its shops, including Milan Support Italian businesses like @intimissimiofficial, I’m wearing their new UltraFresh Cotton collection #chiaralovesintimissimi #intimissimi #adv

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on May 18, 2020 at 8:04am PDT

#2. H Leonie Hanne φοράει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού που είναι το muscle t-shirt και το συνδυάζει τέλεια με μια τζιν βερμούδα και μια αλυσίδα στον λαιμό.

View this post on Instagram

Introducing 19 of my fav heels of the season from some of my fav brands and see how well Alex knows them!

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Apr 2, 2020 at 1:45pm PDT

#3. H Danielle Bernstein επιλέγει λευκό κορμάκι από τη δική της σειρά ρούχων και το ταιριάζει με κολάν και γκρι παλ blazer. Η όμορφη fashionista που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, ολοκληρώνει το look με κοσμήματα αλλά και πολλά αξεσουάρ.

View this post on Instagram

Do you guys remember the feeling of getting on the bus to go to sleepaway camp?! All of that. →

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on May 17, 2020 at 6:53am PDT

#4. H Aimee Song προτιμάει τα oversized λευκά graphic t-shirts και τα συνδυάζει με μίνι φούστες και σορτς σε παλ τόνους και mules.

View this post on Instagram

Happy to support @Chloé where 100% of the proceeds of this #GirlsForward T-shirt will go to support #UNICEF in its global aim to provide 6.5 million girls with skills for employability, learning, personal empowerment and active citizenship. Happy #InternationalWomensDay all day errday!!

A post shared by Aimee Song (@aimeesong) on Mar 10, 2020 at 4:25pm PDT

#5. H Tezza δείχνει μια αδυναμία στα λευκά crop tops και τα φοράει με άνετα σορτς μέσα στο σπίτι ή με κομψά παντελόνια εκτός σπιτιού.

View this post on Instagram

Doing wild things like making spaghetti for lunch #stayhome

A post shared by Tezza (@tezza) on Apr 14, 2020 at 12:41pm PDT

#6. H γνωστή influencer, Julie Sarinana, φοράει το animal print παντελόνι της με λευκό t-shirt και γαλάζια πέδιλα που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Η ίδια προσθέτει αρκετά κοσμήματα στο look της για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον!

View this post on Instagram

saturday mood. • @revolve @lpa leggings #ad #revolvearoundthehouse

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on May 2, 2020 at 10:36pm PDT

Διαβάστε ακόμα: 6 μοναδικά tips για να δημιουργήσεις το απόλυτο boho look αυτό το Καλοκαίρι

H γνωστή influencer Christine με τα 4 παιδάκια και το υπέροχο στιλ μας δείχνει τις αγαπημένες της τάσεις για το καλοκαίρι

H νέα τάση που ακολουθούν οι influencers και ντύνουν τα παιδάκια τους με ολόιδια outfits

Keywords
Τυχαία Θέματα