Η Emma Roberts έβαψε τα μαλλιά της και θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας

Οι celebrities τον τελευταίο καιρό είναι πολύ τολμηρές με τα μαλλιά τους. Τα κόβουν και τα βάφουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Εμβληματικές ξανθές γίνονται καστανές και το αντίστροφο. Η μία μετά την άλλη κόβουν τα μαλλιά τους σε bob και λίγο μετά τοποθετούν extesnsions για να τα μακρύνουν ξανά.

Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως μόνο οι αδερφές Kardashian είναι αναποφάσιστες. Τελικά η λίστα μεγαλώνει. Θα πρέπει βέβαια να παραδεχτούμε πως είδαμε και αλλαγές που μας έκαναν να θέλουμε να πάρουμε αμέσως τον κομμωτής μας τηλέφωνο. Ναι, σωστά καταλάβατε, στη

Charlize Theron αναφερόμαστε που έκοψε τα μαλλιά της αρχικά σε bowl cut, ένα δύσκολο μεν κούρεμα που σ’ εκείνη όμως δείχνει ονειρεμένο. Και λίγο μετά τα έκοψε ακόμη περισσότερο, υιοθετώντας ένα ακόμη απίθανο pixie. Και σαν να μην έφτανε αυτό, απέκτησε και πάλι τη χρυσή-ξανθιά απόχρωση που της ταιριάζει όσο καμία άλλη.

Μετά τη Theron βέβαια ακολούθησαν κι άλλες celebrities που αποφάσισαν λίγο πριν τις γιορτές να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή. Τελευταία είναι η Emma Roberts η οποία δεν είναι πλέον καστανή. Η Roberts υιοθέτησε ένα “honey blonde” και έγινε αγνώριστη. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου. Υπεύθυνη για το νέο της χρώμα είναι η celebrity hairstylist Nikkie Lee. H Lee είπε πως ήθελε να κρατήσει τους θερμούς τόνους στα μαλλιά της star. Το συζήτησαν πολύ οι δυο τους και κατέληξαν πως δεν έπρεπε να δημιουργήσει platinum  blonde αλλά ένα ζεστό και γλυκό ξανθό που θα κολακεύει τα χαρακτηριστικά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) στις 14 Νοέ, 2019 στις 3:42 μμ PST

Επέλεξαν την ανοιχτή, μελί απόχρωση που είναι φυσική, κλασική και υπέροχη για την περίοδο των γιορτών.

Η Roberts ακολούθησε την δεύτερη μεγάλη τάση που είναι τα extensions. Ζήτησε από την αγαπημένη expert των stars, Seama Eftekhari να της μακρύνει τα μαλλιά.

Τώρα λοιπόν έχει τα μακριά, ξανθά μαλλιά που ονειρευόταν καιρό.

Εμείς δεν είμαστε ακόμη σίγουρες αν μας αρέσει με το νέο της look. Εσείς τι λέτε;

Κεντρική photo: Rachel Luna/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η Kylie Jenner σκέφτηκε τον ωραιότερο και πιο έξυπνο τρόπο για να πουλήσει τα καλλυντικά της!

O Δημήτρης Γιαννέτος μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το hair look της Camila Cabello στο εξώφυλλο του Time

Keywords
Τυχαία Θέματα