Oρέστης Τζιόβας: Σε κακή ψυχολογία από τον πρόσφατο χωρισμό με την σύζυγό του

Ο Ορέστης Τζιόβας και η σύζυγός του χώρισαν και ο ίδιος ανακοίνωσε τα νέα μέσα από μια δήλωσή του στην εκπομπή Happy Day. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε: «Είναι πραγματικότητα. Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος για τους λόγους που εκατομμύρια ζευγάρια σταματάνε να είναι μαζί. Γιατί δε μπορέσαμε να βρούμε κοινό τόπο. Δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου. Τα πρακτικά

θα γίνουν εν καιρώ. Δώσαμε χρόνο, δεν έγινε ξαφνικά. Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 μήνα. Δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση, ήταν μια απόφαση από κοινού να χωρίσουμε. Ήθελα να έχω μιλήσει με την Κατερίνα πριν ανακοινώσω ότι χωρίσαμε. Ξεκινώντας τον γάμο ήθελα να προχωρήσει περισσότερο. Απέτυχε. Είμαι στη φάση που θα βρισκόταν ο καθένας στη θέση μου. Όταν συμβεί αυτό δεν έχει σημασία ποιος φταίει».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και συγκεκριμένα είπε:

«Το θέατρο είναι εργασιοθεραπεία στον χωρισμό μου… Με στενοχωρεί που κλείνει ένας κύκλος στη ζωή μου…Νιώθω πάρα πολύ τυχερός στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη τύχη είναι η υγεία».

Τέλος ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από καιρό λέγοντας: «Είχα σπάσει ένα αγγείο στη μύτη μου και αιμορραγούσα για τρεις εβδομάδες».

Διαβάστε ακόμα: Το μακροσκελές κείμενο της Ξανθής Τζερεφού: “Μην σε σοκάρει και μην μου λες να το φτύσω”

Η Ελένη Χατζίδου μας δείχνει πώς είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τον τοκετό!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα