Η Emily Ratajkowski δημιουργεί ένα νέο trend για το Καλοκαίρι- Πώς θα το υιοθετήσεις κι εσύ;

Η Emily Ratajkowski βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Variety Women of Power event και για μια ακόμη φορά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της. Η ίδια είναι πάντα κομψή και στιλάτη σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και πάντα προσπαθεί να υιοθετεί τις νέες τάσεις (ή να δημιουργεί και νέες) με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

The Look

Συγκεκριμένα η Emily κατέφτασε στo

event με ένα total black look που αποτελούνταν από μαύρο διχτυωτό τοπ με κρόσια και ζιβάγκο που συνδύασε με bra top και μαύρο παντελόνι. Το γνωστό μοντέλο ολοκλήρωσε το look με μαύρα πέδιλα και cat- eye sunglasses ενώ επέλεξε για τα μαλλιά της ένα πιο χαλαρό look πιάνοντάς τα ψηλά και αφήνοντας μερικά τσουλουφάκια.

To fishnet είναι ένα ύφασμα που πολλοί σχεδιαστές και γνωστά brands επέλεξαν φέτος την άνοιξη για τις συλλογές τους και η δημόσια εμφάνιση της Emily βάζει στο επίκεντρο αυτή την τάση που θα φορεθεί πολύ τους επόμενους μήνες.

Πώς θα φορέσεις το fishnet trend στην καθημερινότητά σου; Δες παρακάτω πώς το συνδυάζουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο και πάρε μερικές ιδέες για τέλειο styling.

© Raymond Hall/ GC Images / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

H Emma Stone στο Met Gala υιοθέτησε μια από τις top τάσεις της σεζόν στα παπούτσια

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα