Η Demi Lovato έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας μία από τις πιο wild τάσεις της σεζόν

Η Demi Lovato αγαπάει τα social και είναι ιδιαίτερα ενεργή. Ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους followers για κάθε της κίνηση αλλά και ανησυχία της. Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία με μαγιό αποκαλύπτοντας τις ατέλειες της. Που σημαίνει την κυτταρίτιδα. Η ίδια μάλιστα σχολίασε πως για χρόνια ντρεπόταν πολύ για το σώμα της και αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθούσε να είναι διακριτική ειδικά όταν ήταν στην παραλία.

Τελικά όμως αποφάσισε

να αποδεχτεί τις ατέλειες της και να τις αγαπήσει. Ότι πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα δηλαδή. Όπως καταλαβαίνετε η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου με πολλά θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις 5 Σεπ, 2019 στις 5:30 μμ PDT

Και τώρα έρχεται να αποκαλύψει και πάλι μέσα από το Instagram μια νέα της κίνηση, αυτή τη φορά πιο “ανώδυνη¨. Η Lovato έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας την πιο wild τάση της σεζόν. Πρόκειται για ένα πράσινο χρώμα που έδωσε ένταση και μια ιδιαίτερη όψη στο bob της. Όχι, δεν έβαψε όλα τα μαλλιά της πράσινα αλλά μόνο τις άκρες. Επέλεξε μια neon πράσινη απόχρωση την οποία μάλιστα υιοθέτησε και στο μανικιούρ της αποκτώντας ένα matchy αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο καιρό η Demi πειραματίζεται αρκετά με το χρώμα στα μαλλιά της. Τα έχει βάψει κατά καιρούς κόκκινα, μοβ, μπλε και ροζ

Δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι μόνιμο χρώμα ή αν πρόκειται για βαφή που φεύγει μετά από μερικά λουσίματα. Εμείς σας προτείνουμε το δεύτερο στην περίπτωση που θέλετε να υιοθετήσετε το look. Είναι πιο πρακτικό άλλωστε μιας και οι πολύ έντονες αποχρώσεις κουράζουν κι επίσης ξεθωριάζουν πολύ εύκολα που σημαίνει πως θα πρέπει να επισκέπτεσθε τον κομμωτή σας συχνά.

Και κάτι ακόμη: Οι βαμμένες άκρες αναβαθμίζουν το bob με τον ωραιότερο τρόπο. Αν λοιπόν είστε έτοιμες να τολμήσετε και να αποκτήσετε το ιδιαίτερο look της Lovato και παράλληλα έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob ζητείστε από τον κομμωτή σας να αντιγράψει το συγκεκριμένο look.

Διαβάστε ακόμη:

To nail look της Jennifer Lopez είναι γοητευτικό και επιβάλλεται να το αντιγράψετε

Liquid highlighter: Το προϊόν που θα αναβαθμίσει το μακιγιάζ χαρίζοντας απίστευτη λάμψη

Keywords
Τυχαία Θέματα