Καφέ μάσκαρα: Το Φθινόπωρο θα αφήσετε για χάρη της τη μαύρη στην άκρη

Ακόμη κι αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχει ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ στο νεσεσέρ σας ένα είναι το σίγουρο: Έχετε μια μαύρη μάσκαρα. Είναι το προϊόν που χρησιμοποιείτε όλες σας αφού αν οι βλεφαρίδες έχουν έντονο χρώμα και καμπύλες τότε το βλέμμα δείχνει υπέροχο. 

Αν πάλι αγαπάτε το μακιγιάζ των ματιών τότε είμαστε σίγουρες πως στο δικό σας νεσεσέρ υπάρχει μια ολόκληρη συλλογή από μάσκαρα αφού το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετικές για το πάνω και το κάτω βλέφαρο αλλά και τις κατάλληλες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε κάθε φορά. 

Πάντα όμως μαύρη και

ίσως χρωματιστή σε εξαιρετικές περιστάσεις.

Φέτος όμως οι celebrity make up artists έχουν νέα για εσάς. Επιμένουν πως πρέπει να αφήσετε τη μαύρη μάσκαρα στην άκρη και να αποκτήσετε μία καφέ που είναι το νέο trend. Χαρίζει ένα φυσικό look και τονίζει το βλέμμα με διακριτικό τρόπο. Ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα η καφέ μάσκαρα είναι ότι καλύτερο.

Οι ειδικοί προτείνουν τις αγαπημένες τους κι εσείς πρέπει να επιλέξετε εκείνη που θα φορέσετε φέτος.

Korres Black Volcanic Minerals Drama Volume Mascara 02 Plum Brown: Χαρίζει μήκος και καμπύλες ενώ παράλληλα προστατεύει και φροντίζει τις βλεφαρίδες χάρη στα ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών που περιέχει.

Chanel Le Volume de Chanel Mascara: Το απίθανο βουρτσάκι σας βοηθά να ξεχωρίσετε τις βλεφαρίδες ενώ η σύνθεση της χαρίζει έξτρα όγκο που θα σας εντυπωσιάσει.

Lancome Hypnose Custom Volume Mascara: Μπορείτε να απλώσετε άφοβα όσες στρώσεις θέλετε. Δεν πρόκειται να δημιουργηθούν “κόμποι¨. Αντιθέτως, θα αποκτήσετε ένα δραματικό look με φυσικό φινίρισμα.

Benefit They’re Real! Lengthening Mascara: Αν αυτό που ζητάτε από τη μάσκαρα είναι μήκος τότε θα λατρέψετε τη συγκεκριμένη. Χάρη στο βουρτσάκι της μπορείτε να βάψετε ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες.

Dior Diorshow Waterproof Mascara: Καμπύλες, μήκος, όγκος και τέλειο χρώμα. Θα τα αποκτήσετε όλα με μία μόνο στρώση. Και ένα ακόμη: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεθείτε με raccoon eyes το επόμενο πρωί.

Clinique Lash Power Mascara Long-Wearing Formula: Το χρώμα μένει αναλλοίωτο για ώρες ενώ οι βλεφαρίδες αποκτούν μήκος και ένταση.

Διαβάστε ακόμη:

To nail look της Jennifer Lopez είναι γοητευτικό και επιβάλλεται να το αντιγράψετε

Liquid highlighter: Το προϊόν που θα αναβαθμίσει το μακιγιάζ χαρίζοντας απίστευτη λάμψη

Keywords
Τυχαία Θέματα