Η Demi Lovato είναι αναποφάσιστη -Ναι, έβαψε πάλι τα μαλλιά της

Οι celebrities τον τελευταίο καιρό βάφουν τα μαλλιά τους διαρκώς, σαν να μην υπάρχει αύριο. Και απ’ ότι φαίνεται χωρίς να το σκεφτούν και πολύ. Ναι, σωστά καταλάβατε, στην Kendal και τη Bella αναφερόμαστε. Η πρώτη έκανε μια δραματική αλλαγή αφού έγινε ξανθιά. Την είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Burberry και μείναμε άφωνες. Και πριν προλάβουμε να την συνηθίσουμε, εμφανίζεται στην απονομή βραβείων με το παλιό, καλό και κλασικό της καστανό χρώμα.

Όπως αποκάλυψε η hairstylist ναι με της άρεσε το ξανθό αλλά νοιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια

με το φυσικό της χρώμα. Κατανοητό. 

Η Bella Hadid ακολούθησε το παράδειγμα της φίλης της και το καλοκαίρι που μας πέρασε άνοιξε τα μαλλιά της αρκετούς τόνους με αποτέλεσμα να την μπερδεύουμε με την αδερφή της Gigi. Και λίγο πριν έρθει το φθινόπωρο επανήλθε στο φυσικό καστανό.

Ησυχία δεν έχουν. Και η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους και δεν πρέπει. Φυσικά οι προσωπικοί τους haistylists αποκαλύπτουν τον τρόπο που κάνουν τις μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά χωρίς να τα καταστρέψουν αλλά όπως και να το κάνουμε μια μικρή φθορά δημιουργείται.

Τους τελευταίους μήνες πολύ συχνά βάφει τα μαλλιά της και η Demi Lovato. Ναι, μπορεί να μην κάνει τις δραματικές αλλαγές της Jenner και της Hadid. Η Lovato προτιμά τις έντονες ή παστέλ αποχρώσεις στις άκρες. Έχει πιο παιχνιδιάρικη και pop διάθεση. Και αφού τα έβαψε μπλε, πράσινα αλλά και στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου τώρα υιοθέτησε ένα φούξια χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις 30 Σεπ, 2019 στις 7:44 μμ PDT

Υπεύθυνος για τα χρώματα στα μαλλιά της Lovato είναι ο celebrity haircolorist Paul Norton. Στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα η star συνδύασε το χρώμα στα μαλλιά της με το μακιγιάζ. Ο make up artist Etienne Ortega δημιούργησε ένα φούξια smoky eye look, ασορτί με την απόχρωση στις άκρες των μαλλιών της Lovato.

Το έντονο χρώμα το προτιμούν πολύ οι celebrities τελευταία. Μην ξεχνάτε την Mila Kunis που εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα με μπλε πινελιές. Μήπως να το σκεφτείτε;

Κεντρική photo:  Marc Piasecki/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

11+1 minimal φθινοπωρινά nail looks που μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και μόνες σας

Το χτένισμα της Kendall Jenner στο γάμο της Hailey Bieber έρχεται από τα 90’s και μας αρέσει πολύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα