Αυτά είναι τα ωραιότερα κόκκινα κραγιόν ever

Λίγο πριν έρθει το φθινόπωρο ανανεώνετε το νεσεσέρ σας. Ναι, το γνωρίζουμε πως δεν έχετε μεγάλο budget για τις beauty αγορές σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε τα απαραίτητα κι εκείνα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα trends της σεζόν. Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως το κόκκινο χρώμα στα χείλη επανέρχεται. Αυτό σημαίνει

πως αν δεν έχετε ήδη ένα κλασικό, κόκκινο κραγιόν, θα πρέπει να το αποκτήσετε. Και μάλιστα ένα από τα ωραιότερα ever. Διαχρονικό και δοκιμασμένο στο χρόνο.

Εμείς βρήκαμε τα πιο διάσημα. Εσείς απλά θα επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει. 

MAC Retro Matte Lpstick, Ruby Woo: Είναι το διασημότερο όλων. Εκείνο που βρίσκεται πάντα στο μαγικό βαλιτσάκι των make up artists, στα παρασκήνια των shows. Το έχουν φορέσει όλες οι celebrities, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους και το έχουμε δει στις πασαρέλες τα τελευταία, πολλά χρόνια.

Lancome L’ Absolu Rouge, Absolu Rouge: Έχει την κόκκινη απόχρωση που θυμίζει τις stars του παλιού Hollywood. Ταιριάζει σε όους τους τόνους επιδερμίδας σύμφωνα με τον celebrity make up artist, Nick Barose το έχει απλώσει τόσο στην Rachel Weisz όσο και στην Lupita Nyog’o.

Dior Rouge Dior Lipstick, 999: Ένα ακόμη θρυλικό, κόκκινο κραγιόν. Η συγκεκριμένη απόχρωση χρησιμοποιήθηκε για πρ΄τωη φορά το 1947 στο πρώτο show του Christian Dior. Πρόκειται για το απόλυτο χρώμα και το ωραιότερο, βελούδινο φινίρισμα.

Giorgio Armani Beauty Rouge d’ Armani Lipstick, 400: Σύμφωνα με τον μόδιστρο η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η απόλυτη και τέλεια. Λέγεται μάλιστα πως ο Giorgio Armani πήγε στα εργαστήρια ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ώστε να υποδείξει στους ειδικούς την απόχρωση που ήθελε να έχει το τέλειο, κόκκινο κραγιόν που φέρει την υπογραφή του.

YSL Rouge Pur Couture Satin Radiance Lipstick, 01 Le Rouge: Αν και τα περισσότερα κόκκινα κραγιόν έχουν μια πορτοκαλί υποψία το συγκεκριμένο είναι 100% κόκκινο.

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

11+1 minimal φθινοπωρινά nail looks που μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και μόνες σας

Απολέπιση: Δείτε τα προϊόντα που θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σας τους επόμενους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα