Survivor: Αδερφή Σάκη Κατσούλη-“Για ποιο λόγο να χαιρετήσω τη μαμά της Μαριαλένας;”

Στο “Πρω1νό” μίλησε μέσω Skype η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, η οποία αναφέρθηκε στην πρόκριση του στον τελικό του Survivor. 

Φυσικά, ρωτήθηκε για τα όσα είπε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ωστόσο δεν θέλησε να απαντήσει.

“Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, γιατί αυτός οδήγησε τον αδερφό μου στο αποψινό τελικό. Δε θέλω να αναφερθώ αυτή τη στιγμή στα προσωπικά του αδερφού μου. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω και τώρα. Αυτό είναι μια στάση ζωής που έχουμε μάθει από τους γονείς μας, δεν εμπλεκόμαστε

ποτέ σε προσωπικά τρίτων.”, τόνισε.

Όσο για το αν θα επηρεαστεί ο κόσμος από τα λεγόμενα της Γεωργίας Χαραλαμποπούλου, απάντησε: “Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, τον αγαπάμε πάρα πολύ και ότι αποφασίσει ο Σάκης εμείς θα είμαστε δίπλα του. Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπήκα ποτέ δεν θα το κάνω και τώρα. Ο κόσμος δεν περιμένει τελευταία στιγμή για να διαμορφώσει την άποψη του για τον Σάκη και για τον κάθε παίκτη. Ήταν εκεί πεντέμισι μήνες”.

Τέλος, η Μίνα Κατσούλη αποκάλυψε πως στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του ριάλιτι μίλησε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά όχι με τη μητέρα της: “Τον είδα χθες, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω για την Μαριαλένα. Είναι δικό του θέμα, όταν θέλει θα μου μιλήσει. Χαιρέτησα τη Μαριαλένα και της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Για ποιο λόγο να χαιρετήσω τη μαμά της; Νομίζω πως μίλησαν οι γονείς μου με τον αδερφό της”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Σάκης Κατσούλης-Ηλίας Μπόγδανος: Ο μεγάλος νικητής σύμφωνα με τα στοιχήματα!

Survivor: Χείμαρρος η μητέρα της Μαριαλένας-Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Σάκη και ρίχνει τα βέλη της!

Survivor: Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Γιώργος Κόρομι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή τους

Keywords
Τυχαία Θέματα