Η Camila Cabello έκοψε τις αφέλειες της και χρέη κομμωτή ανέλαβε η μητέρα της -Δείτε το αποτέλεσμα!

Όλες είχαμε αφέλειες σαν παιδιά. Και φυσικά τις έκοβε η μητέρα μας. Αυτός είναι ο λόγος που τις περισσότερες φορές δεν ήταν αλφάδι και το αποδεικνύουν αρκετές φωτογραφίες που θέλουμε να ξεχάσουμε. Τα χρόνια πέρασαν και στη ζωή μας έκαναν την εμφάνισή τους οι τάσεις. Που κατά καιρούς είχαν τις αφέλειες στο To 10.

Φυσικά τις υιοθετήσαμε και μεγαλώνοντας, αλλά πάντα από τα μαγικά χέρια του κομμωτή μας και έχοντας στο κινητό μας αποθηκευμένη τη φωτογραφία της αγαπημένης μας celebrity που μόλις τις είχε αποκτήσει και θέλαμε να την αντιγράψουμε. Στα κρυφά τη δείξαμε για να μην εκτεθούμε. Όπως

για παράδειγμα τις curtain bangs της Camila Cabello.

Εμβληματικές και άκρως θηλυκές είναι δημιουργία του αγαπημένου μας Δημήτρη Γιαννέτου. Ο οποίος μένει σπίτι αυτό τον καιρό όπως και η Cabello επίσης η οποία όμως αποφάσισε πως οι αφέλειές της θέλουμε κόψιμο και κάτι πρέπει να γίνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 26 Ιαν, 2020 στις 7:30 μμ PST

Ε ναι λοιπόν, ζήτησε από τη μητέρα της να την βοηθήσει κι εκείνη δεν αρνήθηκε. Πήρε το ψαλίδι της και με προσοχή τις έκοψε. Όπως τότε που ήταν παιδί. 

“Δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου. Θα μοιάζουν με βουνά” είπε η Cabello. Εμπιστεύθηκε τη μητέρα της αν και αρχικά αστειεύτηκε δηλώνοντας πως μάλλον τις έκανε χάλια. Τελικά όμως μια χαρά τα πήγε. Στο τέλος ζήτησε από τις θαυμάστριες της να μην την αντιγράψουν. Κι εμείς θα συμφωνήσουμε. 

Ευτυχώς οι αφέλειες μακραίνουν σχετικά γρήγορα κι αυτό σημαίνει πως σε 1-2 μήνες η Camila θα ζητήσει και πάλι από τον Δημήτρη να της χαρίσει και πάλι το κλασικό, πλέον look της που μας αρέσει και της πηγαίνει πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Neon nail art: Χαρίστε στο μανικιούρ σας μια καλοκαιρινή πινελιά

Πως να οργανώσετε τα beauty προϊόντα σας μια και καλή

Keywords
Τυχαία Θέματα