Masterchef: Εκνευρίστηκαν οι κριτές! Κουτσόπουλος σε παίκτη: «Δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15 αλλά σε… 14!»

Η χαλαρή στάση του Ηλία Ηλιόπουλου, ο οποίος επέστρεψε στην κουζίνα του Masterchef για να διεκδικήσει και πάλι τη θέση του στον διαγωνισμό, εκνεύρισε τους κριτές που το σχολίασαν αρνητικά.

«Ηλία γιατί τόσο χαλαρός; Σε ενδιαφέρει ότι θα την πάρεις την ποδιά; Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε εμάς αλλά και τους υπόλοιπους εννιά που βρίσκονται στον εξώστη!» σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον διαγωνιζόμενο.

Ο ίδιος πάλι μιλώντας στην κάμερα ανέφερε πως δεν θεωρεί πως η χαλαρότητα του κορμιού του δείχνει πως δεν έχει σεβασμό απέναντι τους.

Σε

πιο σκληρό ύφος απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όταν ο παίκτης τον ρώτησε για την προσπάθειά του: «Νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια η οποία να είναι αμιγώς συνδεδεμένη και με τη στάση που σου είπε ο Σωτήρης ότι είχες τόση ώρα. Δηλαδή κανένα ενδιαφέρον και καμία αγωνία για την κατάκτηση αυτής της ποδιάς για να συνεχίσεις μέσα στον διαγωνισμό. Ενδεχομένως να είναι από τις πιο κακές προσπάθειες που έχουμε δοκιμάσει. Νομίζω ότι δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15, αλλά ανάμεσα σε 14».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διαβάστε ακόμα:

Πένθος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της; Οι φωτογραφίες και η απάντηση της πρώην παίκτριας του Masterchef!

Γιώργος Λασκαρίδης: Οι αναρτήσεις του μετά την αποχώρηση του από το Masterchef και η φωτογραφία με την Lotus!

Keywords
Τυχαία Θέματα