Η Blake Lively έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της!

Η Blake Lively είναι η celebrity που έκανε το bronde διάσημο. Το χρώμα στα μαλλιά δηλαδή που κινείται, με υπέροχο τρόπο, ανάμεσα στο καστανό και το ξανθό. Το υιοθέτησε το 2015 και έκτοτε το κρατά σταθερό όπως και το μήκος στα μαλλιά της. Κι ενώ πιστεύαμε πως θα μείνει πιστή στο εμβληματικό της χρώμα, με την τελευταία της εμφάνιση μας άφησε άφωνες.

Η Lively άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και μάλιστα δραματικά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η αγαπημένη μας star

εμφανίστηκε τη Δευτέρα στην πρεμιέρα της ταινίας The Rhythm Section, στη Νέα Υόρκη. Ως άλλη Jessica Rabbit φόρεσε μια sexy, μαύρη δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana και είχε μαζεμένα τα σκούρα πλέον μαλλιά της σε ένα chic σινιόν. 

Photo: Dominik Bindl/Getty Images/Ideal Image

Ως εδώ όλα καλά. Το θέμα είναι πως την επόμενη μέρα το πρωί η Lively εμφανίστηκε και πάλι στη Νέα Υόρκη καθ’ οδόν για το studio του γνωστού show Good Morning America έχοντας και πάλι το γνωστό, εμβληματικό της bronde. Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα και κυματιστά και απόλυτα ταιριαστά με το κίτρινο Fendi ensemble που φορούσε. Συνδύασε το χτένισμα της με μια παστέλ απόχρωση σκιάς στα μάτια και ένα ροζ, ανοιξιάτικο χρώμα στα χείλη.

Photo: MediaPunch/Bauer-Griffin/Getty Images/Ideal Image

Η αλήθεια είναι πως δεν καταλάβαμε αν φορούσε περούκα ή αν έβαψε τα μαλλιά της με spray που απομακρύνεται με το λούσιμο. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της μέσα σε μία νύχτα. 

Κι αν μας ρωτάτε ποιο προτιμάμε ψηφίζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη το bronde. Ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας της και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο τρόπο. Και δεν σας κρύβουμε πως την έχουμε συνηθίσει.

Όσο αφορά τώρα τη συγκεκριμένη αλλαγή θα θέλαμε πολύ η ίδια ή ο προσωπικός της hairstylist να μας λύσει την απορία. Έχει ενδιαφέρον και ίσως ακολουθήσουμε το παράδειγμα της.

Κεντρική photo: James Devaney/Getty Image/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησε η nail artist της Billie Eilish στα Grammys

Demi Lovato: Το μυστικό του make up artist της για να μην “τρέξει” η μάσκαρα ακόμη κι αν δακρύσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα