Συγκίνησε η παίκτρια του MasterChef με την ιστορία της: «Είχα πιάσει πάτο! Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου…»

Ήρθε από τη Γερμανία αποφασισμένη όχι μόνο να κερδίσει την ποδιά του MasterChef, αλλά και να αλλάξει ζωή.

Η Κατερίνα Ελένη όσο ετοίμαζε την σούπα βελουτέ με γαρίδες μπροστά στους κριτές, εκμυστηρεύτηκε πως η ίδια έφυγε από το σπίτι της στα 14 της χρόνια και έκτοτε ξεκίνησε να δουλεύει και να συντηρεί τον εαυτό της.

Η ίδια εργάζεται ως καλά αμειβόμενη κομμώτρια σε πολυτελές κομμωτήριο, ωστόσο έπειτα από υπερκόπωση που έπαθε συνειδητοποίησε πως αυτή η δουλειά δεν την κάνει χαρούμενη και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της.

«Η φετινή χρονιά για εμένα ήταν κάπως δύσκολη

από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνω εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα. Αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα, επειδή το αγαπάω», ανέφερε η Μαρία Ελένη ως προς τους λόγους που την οδήγησαν στο MasterChef.

«Άκουγα από ανθρώπους ότι παθαίνουν υπερκόπωση και η αλήθεια είναι ότι τους χλεύαζα. Μου πήρε αρκετό χρονικό διάστημα να συνειδητοποιήσω τι έχω πάθει και τι μου συμβαίνει. Πέρασα από μια πολύ άσχημη φάση σε βαθμό που δεν ήξερα καν ποια είμαι και πως με λένε. Είχα πιάσει πάτο. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Με πολλή δουλειά κατάφερα σήμερα να είμαι εδώ», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η παίκτρια.

Η παίκτρια πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού παίρνοντας τρία ναι από τους κριτές.

Διαβάστε ακόμα:

Χείμαρρος ο Αντώνης Κανάκης! Η νέα ανακοίνωση για τον ΣΚΑΪ

Επέστρεψε στο MasterChef και ήθελε να χρησιμοποιήσει κονσέρβα! Έξαλλος ο Κουτσόπουλος!

Ελεονώρα Μελέτη: «12 μέρες μετά τη γέννα δεν είχα που να κρυφτώ» – Η φωτογραφία από το σώμα της την περίοδο της λοχείας

Keywords
Τυχαία Θέματα