Η Anastacia νίκησε δύο φορές τον καρκίνο και αποκαλύπτει όλα όσα άλλαξε στη ζωή της!

H Anastacia βρέθηκε στην Ελλάδα, για μια εμφάνιση με φιλανθρωπικό σκοπό στην Costa Navarino. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην χώρα μας, μίλησε στο People και αποκάλυψε όλα όσα άλλαξε στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, είπε:

– Λατρεύω τη yoga.

Λατρεύω όλα τα αθλήματα και μου αρέσει να παρακολουθώ στην τηλεόραση ακόμη και ποδόσφαιρο – και δεν εννοώ το αμερικάνικο. Θεωρώ τον εαυτό μου αθλήτρια, γιατί ως τραγουδίστρια θα πρέπει να πιάνω κι εγώ τη μέγιστη απόδοση πάνω στη σκηνή. Όπως κι εκείνοι, δεν πίνω, δεν καπνίζω.

– Για να παραμένω δυνατή, όμορφη, είναι μια καθημερινή ιεροτελεστία. Γιατί κάθε ημέρα και κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική και σε προκαλεί με διαφορετικό τρόπο. Τη μία εβδομάδα πηγαίνουν όλα καλά, την επόμενη όλα πηγαίνουν λάθος, οπότε εσύ θα πρέπει να χαμογελάς περισσότερο. Αντί να ανησυχείς περισσότερο, είναι πιο σημαντικό να επικεντρώνεσαι σε αυτό λέγοντας «είναι αστείο, τι άλλο να συμβεί». Οπότε πρέπει να έχεις μια πιο αισιόδοξη προσέγγιση σε όλα.

– Ακόμη και όταν νιώθεις πως κάτι δεν σου αρέσει, αν το δέρμα σου, τα μαλλιά σου ή το σώμα σου δεν είναι όπως θα ήθελες, παραμένει πιο σημαντικό το να αγαπάς τον εαυτό σου. Αυτός είναι ο απόλυτος σκοπός.

Keywords
Τυχαία Θέματα