Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25-26 Νοεμβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25-26 ΝοεμβρίουΣάββατο, Νοέμβριος 25, 2017 - 06:00

ΚΡΙΟΣ: Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση. Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες, που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αλλάξει η διάθεσή σας, ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Θα ξαναβρείτε το χαμένο θάρρος σας και τη γοητεία σας, αλλά κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά θέματα θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φίλοι δεν θα λείπουν από

τη ζωή σας, αλλά μάθετε να είστε πιο εκλεκτικοί και να προτιμάτε τους λίγους και καλούς. Μην αφήσετε τη διάθεσή σας να μεταβάλετε και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση.

ΛΕΩΝ: Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα σας. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε καινούργια βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Οι δημιουργικές ικανότητές σας, σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό χαρακτήρα σας, θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει. Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ό,τι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε για κανέναν λόγο να σας χαλάσει η διάθεση ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ό,τι θα αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό χώρο και θα βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Η κοινωνική ζωή αλλάζει μορφή και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα καλυτερέψει η επικοινωνία σας. Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως είναι η μοναδική φορά που τα συναισθήματα που θα νιώσετε δεν θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμα είστε παραδόξως προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε αυτό που λέγεται συντροφικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Γοητευτικοί και συμβιβαστικοί καθώς θα είστε, θα βρείτε μεγάλη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κρατώντας τις μεταξύ σας σχέσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα