Η Alexandra Ocasio-Cortez φορά το ίδιο iconic κόκκινο κραγιόν τα τελευταία χρόνια και γνωρίζουμε ποιο είναι!

Αν δεν έχετε ακούσει τον τελευταίο λόγο της Alexandra Ocasio-Cortez για την βία ενάντια των γυναικών πρέπει να το κάνετε αμέσως τώρα. Είναι ό,τι πιο συγκινητικό και ουσιαστικό έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό και μάλιστα από μια γυναίκα που βρίσκεται στον Κογκρέσο και συμπαθούμε -θαυμάζουμε πολύ.

Η Cortez εκτός από μία καλλιεργημένη και δυναμική γυναίκα είναι και άκρως γοητευτική. Θα έχετε προσέξει πως 9 στις 10 φορές που έχει εμφανιστεί δημόσια φορά μια συγκεκριμένη κόκκινη απόχρωση στα χείλη.

Κι αυτή η λεπτομέρεια λέει πολλά για την προσωπικότητά της αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει

τον ανδροκρατούμενο χώρο στον οποίο κινείται τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια τολμηρή κίνηση που αποδεικνύει πως η θηλυκότητα μπορεί να συνυπάρξει με την πολιτική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc) στις 6 Σεπ, 2018 στις 5:19 μμ PDT

Έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά για το κόκκινο κραγιόν της Cortez κι εμείς γνωρίζουμε ποιο ακριβώς είναι. Πρόκειται για την απόχρωση Beso του Stila Stay All Day Liquid Lipstick και μπορείτε να το βρείτε κάνοντας μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc) στις 8 Ιαν, 2018 στις 4:49 μμ PST

Γνωρίζουμε επίσης πως η όμορφη Congress Woman έχετε στο νεσεσέρ της το συγκεκριμένο κραγιόν από το 2018. Τότε που η ίδια το αποκάλυψε με ένα tweet και όπως καταλαβαίνετε έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες στις ΗΠΑ

Κι επειδή το έχουμε δοκιμάσει θέλουμε να σας αποκαλύψουμε πως είναι στ’ αλήθεια καταπληκτικό. Εκτός από το απίθανο χρώμα του έχει τέλεια υφή που δεν κολλάει ενώ αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα  χάρη στη βιταμίνη Ε και το έλαια από avocado που περιέχει στη σύνθεσή του.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Taylor Swift: Δημιούργησε μόνη της το χτένισμα στο τελευταίο της video και είναι φολκλόρ και υπέροχο!

Εδώ θα βρείτε τα πιο χαρούμενα και χρωματιστά nail looks του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα