Η Aimee Song υιοθετεί το πιο cool look του Καλοκαιριού – Πώς θα το αντιγράψεις;

Η Aimee Song ξέρει πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της και τις κομψές εμφανίσεις της. Η γνωστή fashionista έχει πάνω από 5.7 εκατομμύρια followers και μας εμπνέει πάντα με τα look της. Πριν λίγες ημέρες η όμορφη influencer πόζαρε με ένα total white look και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μας για μια ακόμα φορά.

Τhe Look

Τέσσερεις είναι οι τάσεις που υιοθετεί η Aimee Song στο συγκεκριμένο

look. Η ίδια συνδυάζει ένα λευκό baggy παντελόνι με λευκό tank top και ολοκληρώνει το look με oversized πουκάμισο, μαύρη ζώνη και μαύρα flip flops. Η γνωστή influencer προσθέτει στο outfit τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως αλυσίδες στον λαιμό, χρυσούς κρίκους και γυαλιά ηλίου και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για μια εντυπωσιακή casual εμφάνιση.

Τα flip flops είναι πέδιλα που παλαιότερα συνηθίζαμε να φοράμε μόνο στην παραλία. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια τα επιλέγουμε και στις everyday εμφανίσεις μας και μας προσφέρουν άνεση αλλά και στιλ.

Ένα λευκό baggy παντελόνι αποτελεί πολύ καλή λύση για τα καθημερινά σου outfits και θα σε βολέψει πάρα πολύ τώρα αλλά και το φθινόπωρο. Συνδύασέ το με oversized πουκάμισο, όπως κάνει η Aimee Song και είσαι έτοιμη!

Shop the Look

Θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το look της Aimee Song; Παρακάτω θα δεις μερικά παρόμοια κομμάτια από αγαπημένα e-shops σε πολύ καλές τιμές.

Slouchy παντελόνι The Fashion Project
Αγορά εδώ!

Λευκό παντελόνι Stradivarius 
Αγορά εδώ!

Λευκό παντελόνι Μango
Αγορά εδώ!

Λευκό oversized πουκάμισο Pink Woman
Αγορά εδώ!

Οversized λευκό πουκάμισο με ρίγες Marks & Spencer
Αγορά εδώ!

Λευκό oversized πουκάμισο Benetton
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Η Fashion Editor προτείνει: Τα 8 σορτς των Zara που μας έχουν ξετρελάνει αυτή τη σεζόν

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε το λευκό παντελόνι μέσα στο Καλοκαίρι!

Τα girly looks της Julie Sarinana που θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα