Ενοχλημένη η Έλενα Τσικιτίκου από τα σχόλια του Ιατρόπουλου! Το «καρφί» για την επιστροφή του στη Φάρμα

Η Έλενα Τσικιτίκου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου, αφήνοντας πίσω στο ριάλιτι τη δίδυμη αδελφή της Φένια.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν είδαμε πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψήφιζε ποτέ την Έλενα για αρχηγό.

«Την Έλενα δεν υπήρχε περίπτωση να την ψηφίσω ούτε τώρα ούτε ποτέ για αρχηγό! Το άγχος που μας μετέδωσε ήταν εξοντωτικό και αγχώδες για όλους μας που ήδη είμαστε δηλαδή στην πρώτη γραμμή και ταλαιπωρημένοι εδώ και μήνες. Συνεπώς δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί ανθρώπους.

Στη σχολή είναι άλλο πράγμα, ανθρώπους όμως δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί ούτε δουλειές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Γνώμη μου είναι αυτή. Σε συμπαθώ απεριόριστα αλλά αυτό που βλέπω… Δηλαδή δεν πάμε και στον πόλεμο! Σε ένα παιχνίδι είμαστε. Όλοι περάσαμε και ‘γω ακόμα και βγήκα από το παιχνίδι και ήμουν με κάτι χαμόγελα μέχρι τα αφτιά», είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ενώ είχε εκφράσει την αντίθεσή του στο να βρίσκονται στη Φάρμα και οι δύο αδελφές αναφέροντας:

«Το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά όχι να είμαστε σιαμαία. Κατ’ εμέ είναι απαράδεκτο να βρίσκονται δύο αδερφές μέσα στο σπίτι. Π.χ. έχω τον αδερφό μου εδώ μέσα. Ποιον θα βάλω μονομάχο; Δεν θα ήθελα να μείνουν κι οι δυο, δεν θέλω αδερφές κι αδέρφια εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Νιώθω αδικημένος. Πιστεύω όποια κι από τις δύο αν μείνει ως μονάδες, θα ανθίσει και θα πάει ψηλά. Είναι συνέχεια μεταξύ τους κι εμείς δεν έχουμε κάποιον. Είναι αλλόκοτο για εμάς τους υπόλοιπους. Παλέψτε εδώ μέσα για όσα πρέπει και με πολλή χαρά θα σας ψηφίσω και για αρχηγό.»

Η Έλενα Τσικιτίκου δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για όσα άκουσε από τον συμπαίκτη της στη Φάρμα μιλώντας στο Πρω1νό.

«Στεναχωρήθηκα. Είμαι άνθρωπος που δεν θυμώνω, αλλά στεναχωριέμαι. Γιατί ακούστηκε ότι είναι άδικο να υπάρχουν δύο αδέλφια μέσα σε ένα ριάλιτι. Θεώρησα ότι δεν στέκει. Αν καθίσουμε να σκεφτούμε τις αδικίες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι άδικο κάποιος που έχει αποχωρήσει μαχητικά να μπει πάλι μέσα. Άδικο είναι και ένας 40χρονος να αγωνιστεί με έναν 20χρονο. Οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί άδικο.

Για το θέμα του αρχηγού ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του και είναι σεβαστό. Εγώ ενοχλήθηκα λίγο από το ότι έθιξε την ικανότητά μου να διαχειριστώ ανθρώπους», ανέφερε συγκεκριμένα η Έλενα Τσικιτίκου.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική στιγμή που αποχαιρετά την κόρη της στην Ουγκάντα

Eurovision: Τα μηνύματα της Φαίης στον Damiano David-Όσα είπε on air στο “Πρω1νό”

Stefania: Δεν πάει το μυαλό σας τι ήθελε μόλις έφτασε στην Ελλάδα από το Ρότερνταμ!

Keywords
Τυχαία Θέματα