#hairinspo: Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό έκοψε κι άλλο τα μαλλιά της και είναι πιο cool από ποτέ!

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, τον τελευταίο καιρό είναι όλο εκπλήξεις όσον αφορά στο beauty look και πιο συγκεκριμένα με τα μαλλιά της.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα την είδαμε με ένα bob μεν αλλά με ξυρισμένο το ένα πλαϊνό μέρος. Και η αλήθεια είναι πως έγινε viral μιας και η θέση της και ο τίτλος δεν δικαιολογούν και δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους επιλογές.

Άλλωστε

η πριγκίπισσα παραμένει κλασική στο ντύσιμο και το make up ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Απ’ ότι φαίνεται περνά μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της και ίσως με αυτό τον τρόπο θέλει να έρθει κόντρα στους κανονισμούς του Παλατιού, επιλέγοντας έναν ξεχωριστό τρόπο.

Και τώρα έρχεται να κόψει ακόμη περισσότερο τα μαλλιά της αποδεικνύοντας πως είναι τολμηρή. Υιοθέτησε ένα pixie με όγκο στην κορυφή και είναι ίδια η Charlize Theron.

To νέο της look το είδαμε σε ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του Μονακό Matin στο Instagram όπου είναι μαζί με τον σύζυγο της, πρίγκιπα Αλβέρτο και μάλιστα με matchy outfit αφού και οι δύο φορούν μπορντό κοστούμια και μαύρη γραβάτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monaco Matin (@monacomatin)

Τα πλαϊνά μέρη των μαλλιών της παραμένουν ξυρισμένα και το ξανθό χρώμα ίδιο και λαμπερό. Πιστεύουμε πως η πριγκίπισσα θα μείνει στο συγκεκριμένο look. Το επόμενο είναι το buzzcut άλλωστε…

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

DIY: Μάσκα με κουρκουμά που ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση!

H Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε το τέλειο updo -Θα το φτιάξετε αύριο μόνες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα