Αν θέλετε τα φρύδια σας να είναι τέλεια ακολουθήσετε το trick της Rosie Huntington-Whiteley!

Θα σας το λέμε διαρκώς μέχρι να το κατανοήσετε: Τα τέλεια φρύδια είναι το παν ειδικά τώρα που φοράτε μάσκα προστασία και μόνο τα μάτια σας είναι σε κοινή θέα.

Έχετε καταφέρει να αποκτήσετε το τέλειο σχήμα και γνωρίζετε πως να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα όπως μολύβι , σκιά ή gel.

Κι εμείς με τη σειρά όμως σας αποκαλύπτουμε πολύ συχνά όλα τα μυστικά και τα tricks τόσο των brow experts όσο και των celebrities τα οποία είναι πολύ έξυπνα και χρήσιμα.

Και σήμερα, σειρά έχει η Rosie Huntington-Whiteley

και η προσωπική της brow expert μαζί για να σας πουν τα πάντα.  Η Whiteley έχει απίθανα φρύδια οπότε θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση. Υπεύθυνη γι’ αυτά είναι η Nikki DeRoest και πρόκειται για την προσωπική της make up artist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki DeRoest (@nikkideroest)

H DeRoast λέει λοιπόν ότι πρέπει πάντα να ξεκινάμε την περιποίηση των φρυδιών από τα σημεία που υπάρχουν κενά. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να τα καλύψουμε.

Για διακριτικό αποτέλεσμα είναι καλό να χρησιμοποιούμε σκιά φρυδιών και όχι μολύβι αφού είναι πιο εύκολο στη χρήση και με αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα. Συνεχίζουμε με την εξωτερική γωνία των φρυδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Αφού σχηματίσουμε τις γωνίες λοιπόν και γεμίσουμε τα κενά βουρτσίζουμε τα φρύδια με φορά από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία αλλά και προς τα πάνω.

Αν θέλουμε να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο και οι τριχούλες στη θέση τους απλώνουμε μικρή ποσότητα διάφανου τζελ ή μάσκαρα φρυδιών. Επίσης αφήνουμε την περιποίηση των φρυδιών για το τέλος.

Αυτό σημαίνει ότι αφού περάσουμε τη βάση και το ρουζ και ολοκληρώσουμε με το μακιγιάζ των ματιών είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με τα φρύδια.

Η τελευταία πινελιά όπως ήδη γνωρίζετε ανήκει στο κραγιόν. Επιτρέπεται η απόχρωση στα φρύδια να είναι ένα τόνο σκουρότερη από τα μαλλιά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Άγιος Βαλεντίνος: 5 τέλεια hairstyles για να επιλέξετε εκείνο που θα φτιάξετε σήμερα μόνες σας!

To eye make up look της Chiara Ferragni είναι ιδανικό και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για το επόμενο zoom!

Keywords
Τυχαία Θέματα