Γυάλινη λίμα: Να γιατί πρέπει να την αποκτήσετε σήμερα κιόλας

Αρκετές από εσάς κάνετε μόνες το μανικιούρ σπίτι και επισκέπτεστε τη nail artist μόνο αν έχετε κάποια επίσημη εμφάνιση ή εξαιρετική περίσταση. Η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνετε τέλεια. Ακολουθείτε όλες τις συμβουλές που σας δίνουμε κατά καιρούς εδώ στο Fay’s book και έχετε μια ωραιότατη συλλογή βερνικιών επίσης.

Μπράβο! Σας θαυμάζουμε. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που θα συνεχίσουμε να σας αποκαλύπτουμε όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά των μανικιουρίστ καθώς

και ότι νέο υπάρχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 11 Αύγ, 2019 στις 4:50 μμ PDT

Ένα από αυτά τα νέα αφορούν και στις λίμες. Φυσικά μέχρι τώρα χρησιμοποιείτε χάρτινες αφού οι μεταλλικές ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το πιθανότερο είναι να βρείτε κάποια ξεχασμένη στο μπάνιο της μητέρας σας. Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά ότι φθείρουν τα νύχια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails) στις 14 Αύγ, 2019 στις 4:58 μμ PDT

Τώρα λοιπόν σας έχουμε μία λίμα καλύτερη και από τη χάρτινη ακόμη. Πρόκειται για τη γυάλινη. Ναι, οι γυάλινες λίμες είναι η νέα πρόταση των celebrity nail artists και μεγάλη τάση.

Τι είναι όμως η γυάλινη λίμα; Όχι μη φοβηθείτε, δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει και να κοπείτε. Είναι φτιαγμένη από ειδικά επεξεργασμένο γυαλί το οποίο έχει την υφή και την όψη πλαστικού.

Είναι στ΄ αλήθεια καλύτερη; Ναι. Γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σπάσει, να “σκίσει” ή να κόψει τα νύχια σας, ειδικά στα πλάγια. Με τη γυάλινη δεν μπορεί να συμβεί κάποιο από τα προηγούμενα ατυχήματα αφού η λεία υφή της δίνει σχήμα στα νύχια πολύ απαλά.

Πως να τη χρησιμοποιήσετε: Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χρησιμοποιείτε τη λίμα σας μέχρι τώρα. Η μόνη διαφορά της γυάλινης λίμας με τη χάρτινη είναι ότι μπορείτε να την κινήσετε προς κάθε κατεύθυνση και όχι σε μία μόνο όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες.

Πότε πρέπει να την αντικαταστήσετε: Αν την προσέχετε μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ένα χρόνο τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να την καθαρίζετε με σαπούνι μετά από κάθε χρήση, να την αφήνετε να στεγνώσει πάνω σε μια καθαρή πετσέτα και να την τοποθετείτε και πάλι στη θήκη της.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετές γυάλινες λίμες. Όπως τις OPI Crystal Nail File και Sephora Collection Crystal Nail File.

Κεντρική photo: Selin Alemdar/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Dua Lipa και Anwar Hadid: Μετά το ασορτί hair look ήρθε και το matchy manicure

DIY: Δείτε τις μάσκες μαλλιών με λάδι καρύδας που θα λύσουν όλα σας τα προβλήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα