Γρηγόρης Βαλτινός: “Όπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι και το να μη θες να μολυνθείς”

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και μεταξύ άλλων μίλησε για το αντιεμβολιαστικό κίνημα και έστειλε το δικό του μήνυμα. Μάλιστα, τόνισε πως είναι αντίθετος στις θεωρίες των αντιεμβολιαστών.

“Η κοινωνία έχει διχαστεί, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις κάποιες ομάδες, αλλά είναι και πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν τους υπόλοιπους. Όπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό και το να μη θέλεις

να μολυνθείς. Έχεις καθίσει 2 χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο.”, ανέφερε.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε και για τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου και τόνισε: “Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια, μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε. Οι άνθρωποι που μίλησαν καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίζει και ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο, ακριβώς γιατί είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό. Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Big Brother: Δείτε πότε θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ που επιστρέφουν

Γνωστή Ελληνίδα παντρεύεται και μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα