10 top ενυδατικές μάσκες που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Αν μετά τις διακοπές η εικόνα της επιδερμίδας σου είναι αφυδατωμένη και στρεσαρισμένη, το πρώτο και καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να τη βοηθήσεις να ξαναβρεί την ισορροπία της, είναι να της προσφέρεις μια γενναία δόση ενυδατικών και καταπραϋντικών συστατικών – με άλλα λόγια, να την αφήσεις στην δροσερή, αναζωογονητική “αγκαλιά” μιας ενυδατικής μάσκας που έχει ακριβώς αυτή την αποστολή!

Μάλιστα, οι ενυδατικές μάσκες νέας γενιάς διαθέτουν έξτρα περιποιητικές ιδιότητες όπως η λείανση των λεπτών γραμμών, η εξισορρόπηση του πολύτιμου μικροβιώματος, η καταπολέμιση της θαμπάδας, η

βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας κ.α., οπότε με μία κίνηση βγαίνεις διπλά κερδισμένη.

Σου προτείνουμε:

Clarins SOS Hydra Refreshing Hydration Mask

Σούπερ αναζωογονητική μάσκα με υφή gel-κρέμας, με πρωταγωνιστή το εκχύλισμα του φυτού Kalanchoe pinnata, που είναι γνωστό και ως “φύλλο της ζωής”. Ανάμεσα στις εντυπωσιακές ευεργετικές ιδιότητες του, είναι πως έχει ενυδατική δράση που παρόμοια με αυτή του υαλουρονικού οξέος,  αποκαθιστά τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας μέσα σε μόλις 10 λεπτά, την ξεδιψάει και την τονώνει και την απαλύνει.

Embryolisse Hydra Mask

Yαλουρονικό οξύ, φυσικά φυτικά έλαια (σησαμιού και αμύγδαλου) και βιταμίνες (A, E και F) συνδάζονται σε αυτή την κρεμώδη μάσκα με στόχο να προσφέρουν εντατική ενυδάτωση, να αποκαταστήσουν τον προστατευτικό φραγμό και να ενδυναμώσουν την επιδερμίδα ενώ επαναφέρουν την απαλότητά της (αποκλειστικά στα attica και το atticadps.gr)

Dr. Jart+ Cryo Rubber With Moisturizing Hyaluronic Acid

Εμπνευσμένη από την Κρυοθεραπεία, αυτή η Κορεάτικη μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης μειώνει τη θερμοκρασία της επιδερμίδας με στόχο την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και την απορρόφηση των ισχυρών ενεργών συστατικών της. Αυτή η μάσκα γίνεται σε δυο βήματα και περιλαμβάνει μια αμπούλα που φιλοξενεί ένα serum υψηλής συγκέντρωσης σε υαλουρονικό οξύ και πρεβιοτικά το οποίο απλώνεις σε όλο το πρόσωπο και μια μαλακή, εύπλαστη μάσκα από φύκη και άργιλο, που τοποθετείται από πάνω, με στόχο να “κλειδώσει” τα ενεργά συστατικά στην επιδερμίδα με στόχο να διεισδύσουν όσο περισσότερο γίνεται.

Origins Intensive Overnight Hydrating Mask

Μάσκα νύχτας για εντατική ενυδάτωση με νερό παγετώνων, υαλουρονικό οξύ και βούτυρο αβοκάντο που ξεδιψάει άμεσα την επιδερμίδα και εξασφαλίζει 72 ώρες non-stop ενυδάτωσης, ενώ εσύ κοιμάσαι. Bonus: δοκίμασέ τη το χειμώνα σε ξηρά, ταλαιπωρημένα χέρια – κάνει θαύματα!

Biotherm Aqua Bounce Flash Mask

Υφασμάτινη μάσκα προσώπου που προσφέρει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, χάρη στον ισχυρό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και προβιοτικού νερού Life Plankton, για επιδερμίδα πιο ελαστική με μία εφαρμογή.

Summer Fridays R+R Glow Mask

Μάσκα 2-σε-1 που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα απο την επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ παράλληλα της προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Στη διάφανη, gel υφή της “αιωρείται” μια πούδρα από αποξηραμένα πέταλα τριαντάφυλλου για απαλή απολέπιση που διώχνει τη θαμπάδα ενώ ο συνδυασμός από έλαιο τριαντάφυλλου Βουλγαρίας και έλαια argan, αβοκάντο, ηλίανθου και σπόρων σταφυλιού προσφέρουν ενυδάτωση και επανόρθωση (αποκλειστικά στα Sephora και στο sephora.gr)

Garnier Hyaluronic Aloe Serum Tissue Mask

Υφασμάτινη μάσκα εμποτισμένη με Υαλουρονικό οξύ και οργανική aloe vera, σε ποσότητα που ισοδυναμεί με ένα μπουκάλι ενυδατικό serum σε κάθε μάσκα! Μέσα σε 15 λεπτά η επιδερμίδα ενυδατώνεται, γίνεται πιο απαλή, φωτεινή και ξεκούραστη ενώ μετά από μία εβδομάδα είναι αναζωογονημένη, πιο νεανική και βελούδινα απαλή.

Korres Hydra-Biome Superdose Face Mask

Mάσκα πολλαπλής δράσης με απολαυστική υφή mousse, ιδανική για αφυδατωμένες, ευαίσθητες, θαμπές με κουρασμένη όψη επιδερμίδες.
Εμπλουτισμένη με Ελληνικό Γιαούρτι, πρε- και προβιοτικά, σύμπλεγμα WaterPatch, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη, προσφέρει άμεση δροσιά, ενισχυμένη ενυδάτωση, θρέψη και υγιή λάμψη.

Youth to The People Superberry Hydrate+Glow Dream Mask

Μια “βόμβα” υπερ-ενυδατικών συστατικών και superfruits που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας: σκουαλένιο, υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη και αλόη προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση ενώ την ίδια στιγμή τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά φρούτα maqui, acai, goji berry και φραγκόσυκο καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την θαμπάδα και την πρόωρη γήρανση (αποκλειστικά στα Sephora και στο sephora.gr)

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Με απολαυστική κρεμώδη υφή, αυτή η oil-free μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας, ενδυναμώνοντας τον προστατευτικό φραγμό της και αποκαθιστώντας την απαλότητα, την ελαστικότητα και τη φωτεινότητά της.

Cover photo:Instagram/summerfridays

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό είναι το κερί που θέλουμε να μυρίζουμε όσο ακόμα κάνει καλοκαίρι!

Ο hairstylist της Kourtney Kardashian μιλάει για την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της reality star

Το νέο Bond Girl, Ana de Armas, έχει στο ψυγείο της το αγαπημένο μας beauty tool!

Keywords
Τυχαία Θέματα