Γρηγόρης Πετράκος: Ξεκαθαρίζει για την ανάρτηση που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και μετά «εξαφανίστηκε»

Πριν από μερικές ώρες ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία λίγο αργότερα «εξαφανίστηκε». Το πρωί της Δευτέρας 25/9 ειπώθηκε στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 πως ο τραγουδιστής διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση λίγο αφότου την έκανε.

Πριν από μερικές ώρες, ωστόσο, ο Γρηγόρης Πετράκος θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με νέα

ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος διευκρίνισε πως δεν έσβησε το κείμενο που έγραψε για τον νέο πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά πως την «κατέβασε» η πλατφόρμα.

Το μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου

«Πληροφορούμαι ότι σε πρωινή εκπομπή ειπώθηκε ότι έκανα μια ανάρτηση και μετά τη διέγραψα, επειδή είχε αρνητικές αντιδράσεις. Να πληροφορήσω ότι την ανάρτηση μου την κατέβασε δημοκρατικά η πλατφόρμα ενώ είχε σε δύο ώρες μόνο 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές.

Αυτή δε, ήταν και η τελευταία φορά που έκανα αναφορά στο φυτευτό εκλεκτό της Αμερικανικής Δημοκρατικής παράταξης γιατί τα μέσα ενημέρωσής μας, μετά την αποστολή πλύσης εγκεφάλου για την Πλανδημία και την (εγ)κλιματική κρίση, τώρα έχουν αναλάβει την ολοήμερη προβολή του ώστε σαν επόμενος πρωθυπουργός να αποτελειώσει ότι θα έχει αφήσει όρθιος τούτος δω που έχουμε τώρα… Τα χαιρετίσματά μου στην αστυνομία σκέψης και έκφρασης», ξεκαθάρισε.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή του:

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα