Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν μετάνιωσα για το ποστ μου, αλλά για τον αιχμηρό τρόπο που το έγραψα»

Ο Γρηγόρης Πετράκος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό και στη Μαίρη Αρώνη και μίλησε για την καριέρα του, τα παιδιά του, αλλά και τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά. Ανάμεσα σε άλλα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο post που είχε κάνει πριν λίγο καιρό και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στα παιδιά», δήλωσε ο τραγουδιστής που στη δεύτερή του κόρη, Αθηνά έχει κάνει ονοματοδοσία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει βάφτιση μελλοντικά. «Το όνομα του παιδιού πρέπει να είναι δικό του, δεν χρειάζεται να είναι του παππού

ή της γιαγιάς», ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με την επιλογή των ονομάτων των δύο κοριτσιών τους με την Θεοφανία που λέγονται Αθηνά και Αγάπη.

«Πάντα ήθελα να ερωτευτώ μία γυναίκα, η οποία είναι πιο ψηλά από μένα», είπε για την σύζυγό του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί τη σύζυγό του στις «Άγριες Μέλισσες», είπε πως στο σπίτι τους δεν υπάρχει τηλεόραση και τα επεισόδια τα βλέπουν αργότερα από το web tv. «Μου αρέσει πάρα πολύ, αυτοί οι ρόλοι εποχής της πάνε γιατί είναι γυναίκα παλαιάς κοπής. Έχω πάει αρκετές φορές στο Διαφάνι με τα  μωρά γιατί τους λείπει και μέχρι πρόσφατα θήλαζε κιόλας. Η Αγάπη θήλαζε μέχρι τριών – τεσσάρων χρονών», είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ανάμεσα σε άλλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε κάνει σχετικά με τη φωτογραφία στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για το AIDS, λέγοντας: «Το μάθημα που πήρα είναι ποτέ να μην γράφω εν βρασμώ κάτι. Με χαρακτήρισαν ομοφοβικό, είναι πολύ μακριά από εμένα, ό,τι έχει να κάνει με διαχωρισμό ανθρώπων. Μετάνιωσα για τον αιχμηρό τρόπο που έγραψα το post, αλλά δεν μετάνιωσα για την άποψη, γιατί αν δεν ακούγονται όλες οι απόψεις τότε ποια είναι αυτή η ελευθερία για την οποία μάχονται αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Το κατέβασα γιατί μου το ζήτησε η οικογένεια μου, γιατί άρχισαν να τα ενοχλούν. Όχι η Θεοφανία, δεν την νοιάζει καθόλου.»

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που ο Κυπραίος θα εγκαταλείψει στα σκαλιά της εκκλησίας την Ελένη

Με πρωτιά και ρεκόρ τηλεθέασης η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για τη Φαίη μας!

Γενέθλια Φαίης-Δήμητρη Ουγγαρέζου: Οι ευχές των καλεσμένων στην κάμερα του “Πρω1νού”!

Keywords
Τυχαία Θέματα