Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τον γιο της, Βλάσση – «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της απέκτησαν ένα αγοράκι που το ονόμασαν Βλάσση, καθώς έτσι λένε τον πατέρα του επιχειρηματία.

Η βάφτιση του μικρού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Καβούρι, με νονές την αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αλεξάνδρα, αλλά και την επιχειρηματία Σούλα Λιάκου.

Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα social media

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

είναι ξετρελαμένη με τον μικρό πρίγκιπά της και όλους αυτούς τους μήνες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες του.

Έτσι έκανε και το βράδυ της Κυριακής (8/10). Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Συγκεκριμένα,  παρουσιάστρια έγραψε: «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;».

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας! Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Και το καλοκαίρι και το Πάσχα».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η ίδια αποκάλυψε πως έχει βοήθεια στο σπίτι: «Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μαμά μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια και 4 παιδιά, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είναι από πάνω».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου -«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρρωσταίνει -Ο Αποστόλης χαροπαλεύει

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Έφαγα τρελό bullying»

Keywords
Τυχαία Θέματα