Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του ξεκαθαρίζει για την Ελένη Τσιριγκάκη -«Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει»

Το απόγευμα της Κυριακής 8/10 η Ελένη Τσιριγκάκη βάφτισε την κόρη της, Μελίνα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Νέα Σμύρνη, ενώ αίσθηση πρόκαλεσε το γεγονός πως έλειπε ο πατέρας της μικρής, Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν

θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της.

Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου», δήλωσε η Ελένη Τσιριγκάκη στην κάμερα του «Happy Day» για την απουσία του πρώην συζύγου της, Γρηγόρη Μπιθικώτση, από τη βάφτιση της κόρης τους.

Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση ξεκαθαρίζει για την απουσία του από τη βάφτιση

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίστηκε το πρωί της Δευτέρας 9/10 στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απουσίαζε από τη βάφτιση της κόρης του εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων με την πρώην σύζυγό του και του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα.

«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους», τόνισε ο Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Το πρωί της Τρίτης 10/10 ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο «Happy Day» και τόνισε: «Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα “η απέναντι πλευρά” αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γιώργος Σουξές: «Δεν με τρόμαξε ποτέ η διαφορά ηλικίας, αφού της αρέσω»

Chiara Ferragni: Συγκινεί το βίντεο με τον Fedez να συναντά τα παιδιά του μετά το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα