Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Πρω1νό: «Αν δε μου γινόταν πρόταση για τη Φάρμα θα με πείραζε»

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρω1νό παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1, την Φάρμα, τον Τανιμανίδη, τον Λιανό αλλά και το Survivor.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 για αυτή την ανανέωση που κάναμε για 3 χρόνια. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο. Οπότε πάμε τώρα να κλείσουμε

10ετία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ και τη διοίκηση και τους ανθρώπους που πρότειναν κάτι τέτοιο. Ελπίζω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους για άλλη μια τριετία.

Καταφέραμε με το Big Brother απέναντι μια πάρα πολύ καλή κατάσταση και θέση για τα νούμερα. Είμαι αριθμολάγνος. Τα νούμερα σε μια τηλεοπτική εκπομπή είναι όπως το ταμείο σε ένα μαγαζί. Και τώρα με το Survivor και όλα αυτά τα προγράμματα απέναντι, μια εκπομπή που έχει να κάνει με λόγο και συνέντευξη κρατιέται πάρα πολύ δυνατά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για αυτή την αγάπη.

Έκλεισα 30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά με ένσημα κολλημένα. Έχω κάνει τηλεοπτικά προγράμματα που πολλές φορές δεν θυμάμαι ότι τα έκανα. Τα ξεχνάω. Πρέπει να έχω κάνει 23-34 διαφορετικά προγράμματα.

Θα ήθελα να κάνω τον «Εκατομμυριούχο». Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και μου λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ήταν μια από τις συζητήσεις, γιατί το έχει πάρει ο ΑΝΤ1. Μου αρέσει σαν concep, θα ήταν ένα από τα προγράμματα που θα με ενδιέφεραν. Μου έγινε πρόταση και για τη «Φάρμα». Θα με πείραζε αν δεν μου γινόταν η πρόταση. Ήταν κάτι τελείως προσωπικό δικό μου, δεν μπορούσα αυτή τη στιγμή να παρουσιάσω τη Φάρμα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΑΝΤ1 για την πρόταση. Σε άλλη χρονική στιγμή θα το σκεφτόμουν πολύ διαφορετικά.

Ο Σάκης με ρώτησε τότε πριν παρουσιάσει το Survivor και του είπα βεβαίως να το παρουσιάσει και να μην το σκεφτεί καθόλου. Να του ευχηθώ καλή τύχη στην «Φάρμα». Κάθε πρόγραμμα έχει τη δυσκολία του και θέλει τον τρόπο του και ελπίζω να πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Κι εύχομαι στο κανάλι να πάει πολύ καλά η «Φάρμα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός είναι δυο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και φιλοσοφίες παρουσίασης. Τον Γιώργο τον ξέρω, κλείνουμε 10 χρόνια συνεργασίας μαζί στο ραδιόφωνο, είναι σαν αδελφός μου. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ευφυείς ανθρώπους της Ελλάδος. Έχει ένα συγκλονιστικό χιούμορ. Έδωσε μια τελείως διαφορετική παρουσίαση στο Survivor, χιουμοριστική, μια άλλη τσαχπινιά. Το βλέπω ακόμα και στις συζητήσεις. Μπορεί να πέσεις σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Εγώ βίωσα μια πολύ δύσκολη κατάσταση όταν τελείωσε το πρώτο Survivor το 2003. Κάποιοι το έχουν ξεχάσει. Τότε βιώσαν δύσκολες στιγμές παίκτες που γύρισαν κι αυτό το λέω περί πάθους. Να μην παθιάζονται τόσο πολύ. Βρίζουν και απειλούν πολύ εύκολα. Μιλούν άσχημα για τους γονείς για τα παιδιά. Να ηρεμήσουν και να σεβαστούν τους γονείς«, ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση στο Πρω1νό για Κιμούλη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα -Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα»

Χάρης Σώζος: Ο γιος του ηθοποιού μιλά για την κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο

Χάρης Ρώμας -Πρω1νό: «Η Ζέτα μού ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη. Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα