Ντεμακιγιάζ: Τα 5 λάθη που κάνετε!

Η απόλυτα καθαρή επιδερμίδα είναι το ζητούμενο όλων. Αν δεν ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές των ειδικών, τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν δεν πρόκειται να λειτουργήσουν 100%.

Αν και είναι το πρώτο βήμα τόσο στη πρωινή όσο και τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης οι facialists και οι δερματολόγοι επιμένουν πως κάνετε 5 συγκεκριμένα λάθη που πρέπει να σταματήσετε σήμερα κιόλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma (@emmacphotographer)

Ποια

είναι; Δείτε τα στη συνέχεια:

Μην το παρακάνετε: Δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) είναι αρκετές. Ειδικά τώρα που μένετε σπίτι και σπάνια απλώνετε προϊόντα μακιγιάζ και κυρίως βαριές συνθέσεις.

Λάθος Προϊόντα: Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείτε φόρμουλες που αφαιρούν μαζί με το μακιγιάζ και τα φυσικά έλαια της επιδερμίδα.

Αν λοιπόν νοιώθετε το δέρμα σας υπερβολικά καθαρό και παράλληλα σας τραβάει τότε πρέπει να αλλάξετε προϊόν.

Μαντηλάκια καθαρισμού: Είναι πρακτικά και το γνωρίζουμε αλλά δεν είναι ότι καλύτερο. Ή τουλάχιστον χρησιμοποιήστε τα τις φορές που βιάζεστε υπερβολικά και όχι σε καθημερινή βάση.

Ειδικά αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, η καθημερινή χρήση θα την ερεθίσει.

Ζεστό Νερό: Οι περισσότερες από εσάς πλένετε το πρόσωπο σας στο ντους, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Πιθανότατα χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό το οποίο κάνει κακό στην επιδερμίδα αφού επίσης αφαιρεί τα φυσικά έλαια της και δημιουργεί κοκκινίλες.

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία που πρέπει να γίνεται σωστά και πάντα με κρύο νερό.

Γρήγορος Καθαρισμός: Μην βιάζεστε όταν καθαρίζετε το πρόσωπο σας. Χρειάζεται υπομονή και προσοχή. Οι celebrity facialists μάλιστα επιμένουν ότι ένα προϊόν δεν είναι αρκετό.

Αρχικά πρέπει να πλένετε το πρόσωπο σας με αφρό ή τζελ και στη συνέχεια με γαλάκτωμα που θα αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα και παράλληλα θα χαρίσει ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Rihanna: Μόλις υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ!

Olivia Culpo: Σας δείχνει πως θα αποκτήσετε ανάλαφρη όψη στο δέρμα και το τέλειο winged liner -βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα