Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί -«Δεν υπάρχει χειρότερο…»

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι του συνέβη κατά την διάρκεια που έδινε συνέντευξη στο «Happy Day».

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναοούτογλου ανέφερε αρχικά ότι «ήρθε εχθές η Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνουμε μια συνέντευξη για την Τσιμτσιλή και από την υπερένταση, έχω κάτι σαν προδιαβήτη και στεγνώνει το στόμα μου την ώρα που μιλάω

και το έπαθα εκείνη την στιγμή.

Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν υπάρχει χειρότερο, κολλάει η γλώσσα μου πάνω στον ουρανίσκο και πίνω νερό. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να κάνω καμπύλη σακχάρου».

Και συνέχισε: «Όλα αυτά δεν τα λέω τυχαία, αλλά τα λέω γιατί έχουν να κάνουν με τα κιλά. Έχω αρχίσει να έχω ένα πρόβλημα ομιλίας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αναφερθεί στα περίεργα μονοπάτια που τον οδήγησαν κάτι χάπια που έπαιρνε προκειμένυ να χάσει κιλά.

«Το μόνο μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυτό που με ενοχλεί, είναι το θέμα των κιλών μου. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Εμένα μου γύρισε όλη αυτή η ιστορία, που την έχω πει δημοσίως, με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή που θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω, σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά και περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει, “πως έγινες έτσι, σαν ελέφαντας”.

Σταμάτα ρε φίλε γιατί δε ξέρεις τι έχω περάσει, δε ξέρεις τι έχει συμβεί για να τα έχω πάρει αυτά τα κιλά και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις. Πλαστικός χειρουργός μου είπε να πάρω αυτά τα χάπια αλλά να μην πω ότι μου τα έδωσε αυτός και όταν πήγα στο φαρμακείο μου τα έδιναν με το ζόρι.

Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, κόντεψα να της κάνω κακό. Φαντάσου που είναι δικός μου άνθρωπος. Αν δεν ήταν η Νάνσυ να μου πει να τα σταματήσω, δε ξέρω τι θα είχε συμβεί. Θα είχα πολύ δύσκολο τέλος από αυτή την ιστορία χωρίς να το καταλάβω. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν καλό γιατί μου έκοβε την πείνα, μια χαρά πήγαινα, αλλά δεν ήμουν καλά», είχε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε ακόμα:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η ανακοίνωση της δικηγόρου του για τα δημοσιεύματα περί επικοινωνίας με την μικρή Λυδία

Μαίρη Παναγάκου: Αυτοκτόνησε ο γιος της στα 43 του

Sharon Stone: Πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό -Πέθανε ο νεότερος αδερφός της

Keywords
Τυχαία Θέματα